שאלה עגיל בגבה

Shamy

New member
שאלה עגיל בגבה

לצערי יש לי עור רגיש עד עכשיו הדרך היחידה שלי לעשות יותר מחור אחד בתנוך הייתה אצל פירסר ושימוש בטיטניום מצופה זהב ...עכשיו יש לי 3 חורים בתנוך בכל אוזן...ווהו...!! אני רוצה לעשות עגיל בגבה..האם גם לגבה יש עגילי טיטניום מצופי זהב?(לצערי זה הדבר היחידי שהגוף שלי לא דחה) או שעושים רק טיטניום רגיל בגבה? ושאלה נוספת אם מישהו יודע מה אמורה להיות העלות של דבר כזה בטרייבל טאטו?(הגעתי לשם אחרי שהלכתי למכון שהונה אותי ושם לי עגיל עם צבע זהב שהגוף שלי דחה,הגעתי בטעות לטרייבל ושמה היו מקצועיים והעגילים החזיקו אז החלטתי להשאר שם)

MissSin7

New member
התשובות שלי

אני לא מומחית בפירסינג. אבל עונה לפי ההגיון.

אין לנו אפשרות להעריך מחירים של סטודיואים ושל פירסרים.

לגבי החומר- אם את לא סומכת על הפירסר שיתן לך עגיל מהחומר שאת צריכה, תביאי עגיל משלך.
יש אפשרות להעביר אותו במכונות חיטוי בסטודיו (מה שייקח זמן, אבל שווה את השקט הנפשי).

לגבי עגיל התחלתי מצופה בזהב?...אם אכן מדובר בזהב אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה..אבל הכי טוב שתמצאי פירסר שאת סומכת עליו..שהוא וותיק ומקצועי ותשאלי אותו את כל השאלות האלו.

בהצלחה:)

Shamy

New member
אני סומכת על הפירסר הנוכחי

סתם תהיתי אם יש בכלל עגיל כזה לגבה או שהפרוטוקול הוא טיטניום או פלדת אל חלד. עד היום עשיתי רק עגילים באוזניים אצלו ותמיד קיבלתי טיטניום מצופה זהב ואכן זה היה החומר ולכן אני סומכת עליו והולכת רק למכון הנוכחי. סתם אני מתפדחת לשאול אותו את השאלות האלה כי אני לא אוהבת לצאת נודניקית ...

ozshomer

New member
אין לי מושג מאיפה הבאת את המונח הזה

אין דבר כזה טיטניום מצופה במשהו, טיטניום הוא חומר שאי אפשר לצפות, הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו, הוא הליך שנקרא אנודיזציה, שבסה"כ משנה את הצבע שלו, אז זה לא זהב ולא בטיח, ומי שסיפר לך את זה, או שעבד עלייך או שפשוט לא מבין מהחיים שלו (רוב הסיכויים).
טיטניום הוא החומר הכי בריא לגוף (מבחינת חירור, אחרי ההחלמה אין שום בעיה עם חומרים טבעיים כגון עץ וכו', אבל זה נדיר בעגילים בעובי דק), יותר מכל דבר אחר, ובהחלט יותר מזהב, כי כדי להגיע לזהב ברמת קשיחות מספקת, חייבים ליצור סגסוגת, ככל שהקראט יותר גבוה, כך הוא יותר טהור, יותר יקר, אבל גם יותר רך, וזה בעייתי.

בקיצור, עדיף שתלכי לסטודיו אמין (אין הרבה כאלה), ותתחוררי עם טיטניום, לא משנה באיזה צבע, אנידוזציה לא משנה את איכות החומר, אסור לנו להמליץ על סטודיואים ספציפיים בפורום, אז תיכנסי לעמוד הפייסבוק שלנו (קישור בראש עמוד הפורום), שמתעסק בקעקועים, אבל באלבומים, שמחולקים לפי מקעקעים, יש את המקעקעים הכי מומלצים בארץ, וברובם יש גם פירסר, תתקשרי ותבררי.
בהצלחה ואת מוזמנת לשאול כל מה שתרצי פה או שם.

ודרך אגב, זו לא פלדת אל חלד (STAINLESS STEEL) אלא פלדה רפואית\ניתוחית (SURGICAL STEEL) ואם זה טוב לכלים של חדר ניתוח, זה טוב גם לפירסינג, אבל אם את ממש רגישה, שוב, אין כמו טיטניום, שרמת הסגסוגת שלו היא כמעט אפסית.

ozshomer

New member
תיקון קל

יש מקומות לא מקצועיים שמצפים טיטניום, אבל כמובן שהציפוי לא מחזיק מעמד, וזה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות.

Shamy

New member
מעניין

טוב ללמוד משהו חדש...האמת שאני מסתובבת עם העגילים האלה כבר בערך שנה כמעט כולל מקלחות ובריכה וים והם לא דהו או משהו כזה...אולי זה באמת טיטניום צבוע? ...בכל אופן כנראה שזה מה שאני אבקש ואעשה אני אבדוק את העמוד פייסבוק תודה רבה!!

ozshomer

New member
בהחלט יכול להיות

אפשר להגיע עם אנודיזציה להמון גוונים בכל צבעי הקשת (כולל קשת שלמה, זה מה שאשתי מסתובבת איתו), וכמו שאמרתי, אין שום בעיה עם זה.

בנוסף, נזכרתי שיש גם חומר מעולה בשם ניאוביום, אבל הוא ממש נדיר בארץ, ומצאתי גם את האתר הזה, שמסביר את כל העסק.
http://brnskll.com/he/shares/anodizing/

Shamy

New member
ואו איזה כיף

לקבל מידע ככ רחב ותשובה מושקעת!! אשרייך (אני גולשת מהפלפון ולא יודעת אם אתה המנהל אבל כל הכבוד!) לאחר בדיקה נראה שמה שיש לי זה פלדה (steel) בציפוי זהב 14...מעניין למה זה מחזיק מעמד...אני אקרא על החומרים אבל בעיקרון לאנשים עם נטייה חריפה לדחייה ולאלרגיה לעגילים אתה ממליץ טיטניום?

ozshomer

New member
בשמחה

ואני אכן המנהל.
כן, טיטניום הכי טוב, לגבי האוזניים, אני אישית גם רגיש מאוד ומאז שעברתי לעגילי עץ, נפתרו לי כל הבעיות, אבל כמובן שזה לא מעשי לגבי מקומות אחרים, ושוב, כמובן שאך ורק אחרי החלמה סופית.

ודחיה זה לא קשורה לחומר אלא לאופן החירור וצורת העגיל, ולכן חשוב לבחור את הפירסר הנכון, בעיקר לגבי פירסים שמועדים לדחיה, כגון גבה וטבור.

Shamy

New member
לא מצאתי את הלינק

לדף פייסבוק עם המקעקעים המומלצים..תוכל בבקשה להעתיק ולהדביק את הלינק ?

למעלה