שאלה עגומה

שאלה עגומה

קרה לכם פעם שפרשתם מקבוצה אחרי פגישה או שתיים, פשוט בגלל שהשיטה לא התאימה לכם בצורה זו או אחרת? ואני מתכוונת לשיטה, לא לשה"מ, לא לקבוצה עצמה, פשוט שיטה.

snift

New member
לא, מעולם לא היתה שיטה שלא אהבתי

עיקר המשחק הוא הדמויות והשחקנים, השיטה היא דבר שולי.

בויבנד00

New member
אישית אני לא מצליח

לתאר את עצמי פורש מקבוצה בגלל השיטת משחק, יכול להיות שזה בגלל שאני יחסית שחקן חדש. אני בדיוק מתחיל לשה"מ על קבוצה חדשה כמו שחלקכם יודעים, וזאת לאחר שקראתי והעמקתי לדעת את החוקים של מו"ד המהדורה הראשונה שלפיה אני עומדים לשחק, כל הקבוצה אף פעם לא שיחקה בשיטות אחרות, למרות שיש שני שחקנים שבאותו זמן משחקים בקבוצה אחרת שמשתמשת בחוקי המהדורה השניה. אני לא חושב שבגלל השיטה הם יפרשו או שזה יפריע להם, לפחות ככה אני מקווה:)

backdoorslam

New member
לא, אבל זה עוד יקרה

הדגש הגדול ביותר, מבחינתי, ללהעצמת טיב איכות מפגשים, הוא על ידי אינטגרציה כמה-שיותר-מושלמת. לכן אני די ספקן בכל פעם שאני משתלב בקבוצה חדשה.

shadowfax

New member
המנחה הוא השופר של השיטה

היות ומנחה הוא זה אשר שם דגש על עקרונות מסויימים בשיטה שאולי את לא אוהבת, נסי לפרט יותר. סה"כ שחקתי D&D תחת מנחה שאוהב יותר לא לגלות תוצאות גילגולים או כמות נזק וסבלתי נורא...

DDN

New member
לא הבנתי אותך

אתה אומר שהש"מ לא אהב לגלות לכם תוצאות של גלגולים שיצאו לו, וזה גרם לך לסבל?

shadowfax

New member
לא, הוא גלגל את הכל

כל הגילגולים נעשו ע"י המנחה (ללא הבדלי דת, מין וצבע) אנו קיבלנו רק תאור של התוצר וכן תאור של חומרת הפציעה של הדמות. וזה גרם לי סבל- אני רגיל ואוהב לנהל את דמותי בעצמי (וששחקני מנהלים את דמותם בעצמם) חוסר ההבנה של דברים בסיסים כמו כמה אני פצוע פשוט הטריד אותי רצח.

DDN

New member
מנחה רשע

חדוות הגלגול זה אחד הדברים שהשחקנים אוהבים. אין דבר יותר נחמד מלאלף קוביות להוציא תוצאות גבוהות. ולנסות לפתח שיטות מופרכות שכאילו מביאות תוצאות גבוהות.

למעלה