שאלה עבור חברה

יציואפי

New member
שאלה עבור חברה

שבוע טוב לכולן, למרות שאני התמחתי בנושא הפוריות בשנתיים וחצי האחרונות, נשאלתי בשבת שאלה שלא הייתה לי תשובה עליה. לכן אני אתייעץ איתכן שכל אחת פיתחה מומחיות בתחומה....
החברה שרק בהתחלת הדרך שייכת לקופ"ח מאוחדת. מישהי יודעת מה הפרוצדורה מבחינת אולטראסאונד זקיקים באזור פ"ת ( האם יש מקביל לרמת מרפא של מכבי...וכו').האם מישהי מכירה מרפאת פוריות של מאוחדת. הבעיה שלה היא שהזקיק גדל וגדל ולא חורג מהחצוצרה לרחם ( הוא גדל ל- 30 מ"מ). מישהי יודעת מה יכולה להיות הסיבה? תודה ושבוע טוב ושמח יותר לכולנו
אפרת שנוסעת עם הבעלול לנופש בצפון ואם יתחשק לה תיסע לחרמון ותחזור בכוחות מחודשים....

hyb

New member
מנסה לענות

גם אני במאוחדת אך לא בפ"ת. אני עשיתי US בקופה עפ"י הפניה מהרופא (הוא לא חייב להיות מהקופה, ההפניה שלי היא מתה"ש) ולא צריכה להיות עם זה בעיה. אני יודעת שיש מרפאת פוריות בראשל"צ (השתשמתי בUS שלהם) תגידי לה שתבדוק בספר מרפאות של מאוחדת איפה יש מרפאת פוריות. שבוע טוב ותהני מהחופש!

ellieg

New member
לפי מה שידוע לי

אין למאוחדת מרפאת פוריות, הם מפנים הכל החוצה למכונים של בתי חולים (איכילוב ותה"ש). מבחינת US לוקחים הפניה מהמכון ועושים את הUS הבסניף הקרוב (עשיתי US ב 4 מקומות שונים של הקופה ולא היה לי אם זה בעיה).

chompi1

New member
גם לפי מה שאני יודעת

למאוחדת אין מרפאות פוריות. אני הולכת למרפאה בקופה, שם יש להם מכון US. קובעים תור ומגיעים עם הפנייה מרופא. לגבי US זקיקים, הרופא נותן לי הפנייה, שכותב עליה טופס חודשי. אני מצלמת את ההפניה, ומביאה בכל פעם עותק אחר. גם כשקובעים תור, אם אומרים שזה לזקיקים, אז אפשר לבוא מתי שרוצים (גם אם אין תור, פשוט משאירים את השם שם). שיהיה לה בהצלחה, ולך נופש כיפי, ותחזרי עם כוחות מחודשים (כי צריך להתחיל הריון עם כוחות).

נתנאלה2

New member
תשובות - מאוחדת בפ"ת

קופ"ח מאוחדת עובדת עם ממוגרף טלפון 9305652 זהו מכון אולטרסאונד חיצוני שעובד עם הקופה ובמרחק של 5 דקות הליכה ממנה. הפרוצדורה פשוטה מאוד, מקבלים הפניה, משלמים 23 ש"ח והתוקף הוא לכל הריבעון. יש להם רופא נשים מספר פעמים בשבוע, גם בבוקר וגם בערב, שמבצעים זקיקים וכדומה. מעבר לכך ניתן לקבל הפניה למכון פוריות של ביה"ח כשהייתי בסניף בחולון הפנו אותי למרכז פוריות בראשון (שם מקבל גם ד"ר ויסמן), אין לי מושג לאיפה מפנים בפ"ת, אבל אם רצונה לקבל הפניה לביה"ח היא תקבל.

k o k o p e l i

New member
לגבי הזקיק שגדל וגדל

מקווה שלא מטעה, אבל לי , במימדים האלו, זה נשמע כמו ציסטה. למה זה קורה? הלוואי וידענו... במקרים האלו צריך לעשות מעקב ולבדוק שזה נספג כי יש מקרים שצריך להוציא את זה בפעולה כירורגית ולעיתים זה יכול להפריע להריון הבא (בהנחה שבאמת מדובר בציסטה)

למעלה