שאלה עבור חברה

Bee19

New member
שאלה עבור חברה

שלום שוב:) חברתי ביקשה את הפירוש של השמות הבאים: ים-אל יריב ירין כרמל תודה רבה!

גל סופר

New member
למה הכוונה?

'פירוש' של שם יכול לבוא במספר מישורים, נא לציין איזה מהם. כמו כן, נא לציין לאיזו מטרה.

Bee19

New member
ובכן..

באילו מישורים ניתן להביא פירוש לשם? באשר למטרה- אלה השמות שחברתי מעוניינת לתת לילדיה העתידיים. זה אמנם רחוק ממנה כרגע, אבל גם לה יש עניין רוחני בשמות, והנושא חשוב לה. כמו כן, היא ביקשה להוסיף את השמות מריאל וליטל לרשימת השאלות(; תודה!

Bee19

New member
מקפיצה..

אני מתנצלת על ההקפצה, אבל חברה שלי חוזרת ומבקשת את פירוש השמות האלה (ים-אל, יריב, ירין, כרמל, מריאל וליטל)- ולאחר תשובתך היא ביקשה לדעת באילו מישורים ניתן לפרש את השמות, וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת, יש לה עניין רוחני רב בשמות והיא מעוניינת לתת את השמות הנ"ל לילדיה בעתיד.. תודה!

Bee19

New member
מקפיצה..

אני מתנצלת על ההקפצה, אבל חברה שלי חוזרת ומבקשת את פירוש השמות האלה (ים-אל, יריב, ירין, כרמל, מריאל וליטל)- ולאחר תשובתך היא ביקשה לדעת באילו מישורים ניתן לפרש את השמות. תודה!

גל סופר

New member
את לא צריכה להתנצל

אני צריך להתנצל על שלא שמתי לב לתגובתך. לשאלתך- לשמות משמעות מילולית ואותיותית [ואת זה מסובך יותר לעשות לרשימה ארוכה כזו של שמות ע"ג הפורום].

Bee19

New member
הצדק אתך :]

ובכן, הפניתי את השאלה לחברתי, והיא ביקשה את המשמעות האותיותית של השם "ירין". תודה רבה על ההיענות!

למעלה