שאלה עבור חברה

nirush7

New member
שאלה

שלום למשתתפות הפורום. השאלה בשביל חברה שלי. אחרי צילום רחם, שהראה פגם מלוי בדופן לטרלי שמאלי רחם, היא עברה היסטרוסקופיה. מסתבר שהיה הדבקות משמאל שהופרד בעזרת היסטרוסקופי. הרופאה המליצה לה על טיפול בכדורי פרוגלטון למשך חודשיים. לדברי הרופאה, זה ינקה את הרירית. אולם בעבר אצל רופאה אחרת נרשם לה הפרוגלטון, ובעקבותיו נהיה שיבוש במחזור: נהיו כתמים והמחזור התארך. לקח המון זמן עד שהמחזור נהיה סדיר. בעקרון, המחזור שלה הוא בן 9-10 ימים. היא שואלת מה מומלץ לה לעשות. האם מישהי מכירה את הפרוגלטון.

nirush7

New member
שאלה עבור חברה

החברה שלי עברה צילום רחם, שגילה פגם מלוי בדופן לטרלי שמאלי רחם, ובעקבותיו היא עברה היסטרוסקופיה. הסתבר שהיה לה הדבקות משמאל שהופרדה בעזרת היסטרוסקופי. היא הלכה לרופאה שהמליצה על כדורי "פרוגלטון" למשך חודשיים, הרופאה אומרת שהכדורים "ינקו" (או יעבו?) את הרירית. אולם בעבר החברה הייתה אצל רופאה אחרת שרשמה לה פרוגלטון ובעקבותיו התחילו לה שיבושים במחזור כלומר נהיו כתמים והמחזור נהיה ארוך וכו´. לקח לה זמן רב מאוד עד שהמחזור נהיה סדיר. בעקרון המחזור שלה הוא 9-10 ימים. היא שואלת מה אתם מציעים לה לעשות. היא חוששת לקחת שוב את הפרוגלטון. תודה

חן (*_*)

New member
לחברה של החברה..... ../images/Emo13.gif

כדורי הפוגילוטון, הינם הורמונים . חלקם מכילים את הורמון האסטרוגן, וחלקם את הפרוג´סטרון, מתחילים ליטול את הכדורים המכילים אסטרוגן, ורק אח"כ את הכדורים המכילים פרוג´סטרון. הכדורים ניתנים במקרים של מחסור בהורמונים אלה, או לצורך שיקום רירית הרחם, כמו במקרה של החברה שלך. אם החברה סבלה מתופעות לוואי בעבר, תוך כדי נטילת פרוגילוטון, עליה ליידע את הרופא שלך, והוא ירשום לה תכשיר דומה, אך אחר.

חן (*_*)

New member
נירוש, מק../images/Emo78.gif לך בכוונה את .....

התשובה לשאלה. בתקווה שהיא לא תרד שוב, ותמצאי אותה .

nirush7

New member
תודה

אני אשלח יותר מאוחר לחברה שלי את מה שאמרתם. מצטערת שזה עבר פעמיים - היא קצת לחוצה ואני מבינה אותה כי גם אני בעניין הפוריות לחוצה עד השמים. אבל לה אין מחשב. בהצלחה לכולנו.

nirush7 - אין לי תשובות לא מכירה..

בגלל שהודעתך ירדה די למטה, החלטתי להקפיץ לך אותה
שתוכלי לקבל תשובות מהיודעות... אבל בכל מקרה ממני
לחברתך (יפה מצידך שאת דואגת לה, את יכולה לומר לה שתכנס גם היא לפורום) בהצלחה בכל גם לך.. ממני ד.

למעלה