שאלה סתמית

דיאבלו

New member
שאלה סתמית

קיבלתי אתמול הצעה די מפתה לרדת לים המלח למלון הייאט לסופ´ש ארוך עם חברה טובה הבעיה היא שפעם הייתי מאוהב בה מעל הראש אבל לא קרה עם זה כלום אנחנו בילינו יחד המון, שכבנו המון והיה ביננו אחלה של תקשורת אבל היא לא חיפשה אלצי קשר ארוך טווח אלה סטוץ מתמשך בעבר אמרתי לה שמתאים לי להיות איתה בקשר והיא לא רצתה העיניין הוא שהיום אני לא מוכן להיות בקשר (לא רק איתה , אלה בכלל) והיא כן מחפשת קשר ואולי איתי. השאלה היא אם כדאי לנסוע איתה לסופ´ש או לא. די. נ.ב :יש לציין שכבר המון זמן לא התראנו, אלה היינו בקשר טלפוני כי היא עזבה את י-ם. מחכה לרעיונות

תשובה (לא סתמית בכלל)

אני חושבת שכאשר תפגוש את האחת והיחידה, באופן אוטומטי יתמוססו כל ההגדרות של "אני לא מוכן להיות בקשר" "זה לא מתאים לי" וכו´ זה בתור הערה כללילת לגבי הצהרות מה דעתך לשאול אותה מראש על הציפיות שלה? (לחדש קשר, סטוץ, כתף לדמעות וכו´) ואולי כדאי ללכת ולראות מה ייתפתח? (במקרה הכי גרוע תעלה על האוטו ותברח הביתה) בכל מקרה הייט ים המלח נשמע מפתה...
חשוב
העצות שלי הן בבחינת המלצה בלבד והאחריות על המשתמש בלבד דינה.מית חמקת מאחריות נ.ב יש שם חנות סבונים שמייצרים באופן ידני. ממממממעולה! שווה לנסות!

דיאבלו

New member
אוי דינה דינה

כמה שאת לא מכירה אותי
גם כשתבוא האחת ויחידה, היא תיהיה דבר ראשון חייבת לשבת בשקט ולחכות לזמן שאני יהיה מוכן לקשר, או שתחזור הביתה. אני לא מצהיר הצהרות, אני מדווח על עובדות בשטח, כיום אין לי זמן וחשק ורצון להשקיע במערכת שכוללת יותר מפגישה בשבוע. אני בקטע של השקעה עצמית . ישנם ארבעה דברים שאני משקיע את החיים שלי כיום : 1. הכלבה שלי. 2. הווספה שאני משפץ בגינה (ותעלה על הכביש בקייץ ) 3. העבודה שלי. 4. הספר שבדרך. בין כל אלה, לבין 4 פעמים בשבוע חדר כושר לבין עזרה בעסק של חבר לבין המחשבה לעזוב את הארץ אני לא מוכן להכניס גם קשר, אך ורק בגלל שאני לא רוצה ולא יכול להשקיע וחבל שיפגעו אנשים (גם אני וגם אחרות). עד פה התירוצים שהצליחו להחזיק אותי רווק שנתיים
די.

אז אולי נעשה הכרות?

נעים לי מאוד. דינה.מית ידדת
ועוד הערה: לשבת על ספת "הנשואה" כבר מעל עשור, ולנסות לחלק עצות לרווקים זו מראש משוואה לא מוצלחת אבל ניסיתי
דינה. ידידותית לסביבה

דיאבלו

New member
רגע רגע, אני חושב שאנחנו מכירים

את לא זאתי מהצפון ??? זאת שלא באה לבקר יותר בעיר הקודש??? הרי כתוב בפירוש כי חייבים לבקר בכותל לפחות פעם בחודש לא??? זהו , עכשיו אני נזכר

אינסטלטור נהייתי כבר

מרוב ברזים והברזות
טוף, נו... על זה נאמר ניפגש בסיבוב.. לא? אתה לא מעוניין באיזה צימר בצפון? יש לי קשרים
דינה.מית קשרת!

דיאבלו

New member
בחייאת ראבק!!!

אני צריך צימרים בצפון??? אם בא לי לסוע לצפון, אני פשוט נוחת אצל דודתי בכרמיאל או נוחת אצלך!!! אם הבעל והילדים לא יתנגדו, אני מביא איתי ידידה חמודה וכלבה שחורה כמו הלילה פחחחח די.

בחייאת דינה(ק)!!!!!

סתם, אהבתי את הכותרת... תבוא!! תבוא!! אתה לא מפחיד אף אחד
דינה מכניסה אורחים

מייקי69

New member
די, מה יש לך מאורנג´דה?

כל הרומנים שלך נשפכים אל תוך ים המוות, המלח והדמעות..... טוב, אז קשר - לא ממש בא לך, ואתה לא פנוי השאלה היא האם הווספה תוכל לחיות בלעדייך השי-שבת הזה. תחשוב על אם בא לך במסגרת המילה "כייף" - אף לא מילה אחרת. כייף או לא? מצד שני... מה כבר יש לעשות בים המלח כל הסופשבוע חוץ מסקס???? אין לי מושג. ומה תעשה בעיר הקודש המופצצת כל הסוף שבוע????? איזה בעסה. אני הייתי נשארת בבית. אבל רק בגלל שאתה אומר שלא בא לך קשר.... רק בגלל זה !

דיאבלו

New member
את אומרת להישאר בבית

מה פתאום!!!! אני רק מברר איך ולמה לא לפגוע בבחורה שרוצה קשר אם היא תיהיה בראש שלי, אני ישר מעיף את הכלבה לביביסיטר, את הווספה מכסה טוב טוב וטס לים המלח ובטח שיש מה לעשות שם אפשר להזדיין והפשר לעשות אהבה ואפשר לעשות סקס ובין לבין אפשר לרדת אחד לשני למה את אומרת שאין מה לעשות שם??? די

תבור.

New member
תשובה סתמית

לשאלה סתמית בטוח שתעשה מה בראש שלך. אבל מה דעתך על סופ"ש בים המלח בריכה ספא אכל טוב (הייתי שם) בלי!!! סקס עם זאת שאתה לא רוצה . תמכור לה איזה סיפור רפואי,פסיכולוגי, ותיהנה מהנוף (אולי תתפוס מישהי בספא או בבריכה).

למה למכור סיפור???../images/Emo39.gifתוהה.....

אין כמו האמת(גם אם היא כואבת לפעמים!!)הכנות מתבקשת!!! די, יקיר, התברכת ביכולת מדהימה לבטא במילים- רגשות-אז מה הבעיה בכלל???? אמור לה את אשר על ליבך-ומי כמוך יודע טוב יותר??!! ולכו תהנו מסופשבוע קסום של מסאג´ים, ג´קוזי, ואולי גם פורקן מיני לא מחייב......כל עוד הכל הוגדר מראש-לא יישארו נפגעים בשטח!!

דיאבלו

New member
פחחחחח

למכור סיפור למשהי שמכירה אותי מגיל 20??? הצחקת אותי אתה רוצה שאני יהיה בוביט 2?? אם אני רק יעיז לשקר, אני מסורס לכל החיים די.

תבור.

New member
די. כבוביט

חבר דייק בעובדות בוביט סורס אמנם אבל.... העסק שוחזר וחזר לעבוד. הנ"ל הפך מפורסם ועשיר כוכב סרטי פורנו פופולרי בקרב נשים בקיצור "חיתוך של הצלחה" . שקול שוב לגבי סו"פש.

למעלה