שאלה סתוית ברומו של עולם - מעיל

נרי כ

New member
מה זה קיפול גלגול?

יש לי שלל מעילי צמר עבים וגם עור, ומבדים אחרים, שאני נאלצת לתלות (ולתפוס מחלקה שלמה בארון) כי לא מוצאת להם מוצא אחר, לקפל אני מוכנה רק למזוודה וגם את זה אני עושה בכאב לב. יש פתרון אחר?

כמו שמגלגלים שק שינה

וזה לא מיועד למעילי צמר, עור ומעילים טובים באופן כללי. אני גלגלתי את מעילי הפוך למיניהם ואת מעילי הגשם.

אמברון

New member
או, מרובת מעילים אנוכי

גרה בין תל אביב לירושלים
אין לי מושג ירוק מה מספר המעילים

יש לי 3 מעילים ארוכים (עד הברך) - מעיל משובץ של דפנה לוינסון שנרכש לפני 7 שנים ועדין נראה רלוונטי, שני מעילי עור ארוכים ומרהיבים שקיבלתי בירושה, בחום ובשחור, שישה ז'קטים קצרים נהדרים ושלושה ז'קטים מחוייטים יותר (לעבודה, נו...), שני מעילי סקי וז'קט פוך מגניב.
כולם שמישים, למרות שאת מעילי העור הארוכים אני פחות לובשת. נהנית לגוון עם המעילים כיוון שבבחירת בגדים אני לא ממש מוצלחת ורוב רובו של הארון שלי מורכב משחור, אפור וקת לבן.
מעילי העור הארוכים הכי פחות שמישים. משום מה, לא מרגיש לי בנוח להסתובב איתם.
מעיל מהחלומות? ו'אללה, לא יודעת. כשאראה אותו אדע

רק שיגיע החורף

אזור מגורים כללי
- יש לי המון ג'קטים ומעילים מעור/ מעילים ארוכים/ קצרים טרנג' וכו'

הכי שמיש לך - הכי שמיש זה הטרנג' כי הוא מאוד אפנתי אבל כשנוסעים לחו"ל חייבים מעיל רציני יותר בשלג למשל אחרי שפעמיים קניתי בחו"ל כי מיהרתי לתרום מעיל מחמם במיוחד - היום אני שומרת על הקיים אצלי

הכי פחות שמיש לך - זה ששייך רק לשלג ארוך עד הבירכיים פוך
אין לי מעיל החלומות כי באמת יש לי אוסף יפה ומכובד בטח בתחילת עונה אתרום שוב חלק מהם

mytali

New member
אני צריכה מעיל

אין לי מושג איך להתחיל לחפש, כבר שנים לא קניתי מעיל.

אזור מגורים כללי, ירושלים.
כמה מעילים/ג'קטים יש לך. 4-5
איזה מעיל צמר אפור ארוך, פליס שחור גדול שמשמש אותי בהריון, שני ג'קטים קצרים חומים, שלאחד נהרס הרוכסן, מעיל שחור עם חגורה שקיבלתי מאמא שלי, קצת לוק שנות ה-70.
הכי שמיש לך, כרגע אף אחד מהם. לא אוהבת את החומים, הפליס מזעזע, הצמר בעיקר נועד לשבת, השחור לא בדיוק אופנתי, אבל אולי אני טועה.
הכי פחות שמיש לך. כולם.
מעיל החלומות שלך. לא מבינה בזה. שיהיה יפה, שימושי ונוח. ומתאים למזג האוויר הירושלמי, כלומר יגן מהקור ומהגשם.
עוד משהו? מוסיפה את זה לרשימת הדברים שצריך לשנות בארון שלי...

rio11

New member
מעיל זה כיף

אזור מגורים כללי - גבעתיים

כמה מעילים/ג'קטים יש לך - בשימוש - שניים-שלושה. סתם שוכבים בארון - עוד שניים נראה לי.

איזה - מעיל דק מכותנה, אורך 7/8. מתאים כשמתחיל להיות קר, אבל לא מאוד.
מעיל צמר עם בטנה שקניתי ב"זארה" בשנה שעברה לימים הקרים.
יש לי גם משהו כמו שכמיית/עליונית צמר עבה עם שרוולי 3/4 שאני לובשת המון.
הכי שמיש לך - שניהם.

הכי פחות שמיש לך - היה לי מעיל ישן משוק הפשפשים שתרמתי בשנה שעברה.

מעיל החלומות שלך - כרגע אני מרגישה שחסר לי ג'קט קצר חצי ספורטיבי עם בטנה. זו המטרה שלי לחורף הקרוב.

עוד משהו? אני לא אוהבת את החורף בכלל, תמיד קר לי (גם בקיץ כל יום אני יוצאת מהבית עם קרדיגן ליתר בטחון בגלל המזגנים).
אני גם לא אוהבת את הבגדים של החורף, אבל מעיל זה פריט כיפי ויפה שיכול לשדרג הופעה.

בקיצור, בשבילי מעיל זה ממש פרקטי וחובה בחורף. לא מבינה אנשים שאין להם מעיל. קרררררררררר...

rio11

New member
שכחתי עוד מעיל

אם מישהו עדיין קורא בכלל...
יש לי עוד מעיל כותנה שחור באורך 7/8 מהמם עם מלא דיטיילים: שרוולים מסריג, צווארון גדול, ואפשרות לחבר בטנה אם רוצים.
פעם השתמשתי בו יותר, היום פחות.

למעלה