שאלה\ סקר

פרטנר

New member
שאלה\ סקר

כמה מקפידים המורים שלכם על חגירת חגורות במושב האחורי? השאלה ללומדים בהווה ובעבר.

shiranmomik300

New member
שמעו משהווווו

אמרתי שהמורה שלי בכלל לא מקפיד. אתמול היה לי שיעור נהיגה והייתה תלמידה מאחורה, אז הוא ביקש ממנה לחגור חגורה. הייתי בשוק, ופתאום הוא הראה לה שהוא קיבל דו"ח....

mc bige

New member
שלי מקפיד

והוא גם מקפיד שלצאת ולהכנס מהמכונית בדרכים הנכונות

גם אצלי הוא מקפיד על הכל!

כניסה ויציאה מן האוטו בדרכים הנכונות... ועל חגורה פחות או יותר...לפעמים הוא לא שם לב.

papapa

New member
שלי הקפיד ועוד איך.......

RozwareZ

New member
לא מקפיד

אבל לפעמים יוצא שאני יושב באוטו עם עוד "נהגים מצויינים" אז אני מפחד לחיי אז אני שם..

be_roo

New member
זה הטיעון הכי מגוחך למה לשים חגורה

אתה שם רק כהנהג ברכב לא עונה לדרישות שלך? ומה עם נהגים אחרים? עליהם אתה כן שסומך שלא יכנסו לך באוטו? ואתה חושב שרק לנהגים גדולים כמוך קורות תאונות? רצוי שתפחד לחייך קצת יותר, זה יכול להציל אותם.

RozwareZ

New member
אמרתי שרק לנהגים גדולים יש תאונות

דיי להכניס לי מילים לפה... אמרתי שמפחיד אותי לנהוג עם "נהגים טובים" ותודה על המחמאה שאני נהג טוב אבל לא נראה לי ראית אותי נוהג... ולא אומר שיהיה תאונה אבל הסיכוי שיהיה תאונה רצינית בשיעור נהיגה הוא נמוך, באוטו רגיל אני דווקא שם חגורה

be_roo

New member
הסיכוי לתאונה רצינית בשיעור הוא

נמוך??? לפי איזה מידע הגעת להחלטה הזו? בפעם האחרונה שבדקתי שיעורי נהיגה נערכים בכבישים ציבוריים שבהם נוסעים מאות רכבים אחרים שכל אחד מהם יכול בלי התרעה להתנגש בך. אם אתה חושב שהמורה שלך יכול למנוע זאת, כל שיש לי לאחל לך שלא יצא לך לגלות שלא.

RozwareZ

New member
ועדיין עובדה שלא שמעתי על תלמיד

שעשה תאונה רצינית... וגם עם כן אז פעם ב...

be_roo

New member
אתה לא קולט

סטטיסטיקה זה נחמד כשבודקים אוכלוסיות שלמות. אז היסכוי שזה יקרה נמוך, רוצה להיות המקרה הבודד הזה? יודע מה, על תחגור, תמיד דגלתי בתורת דארווין.

Torn

New member
דווקא אני מכיר מישהו

שדפק למורה שלו סובארו B4, ושאני אומר דפק אני מדבר על טוטאל לוסט...

פרטנר

New member
אמת!

מעורבות רכבי לימוד נהיגה בתאונות -נמוך יחסית אף על פי שהם נמצאים המון זמן על הכביש. פשוט-4 עינים ודוושות כפולות + קצב נסיעה נמוך מהממוצע ונסיון רב של המורה מקטינים את הסיכוי. אבל אין לכך שום קשר לחגורות הבטיחות שכן גם סיכוי נמוך הוא עדיין סיכוי והכוחות הפיזקלים בתאונה חלים על כולם! העובדה שמורים לא מקפידים על חגירה מאחור ולא משפיעים בכך על הנהגים לעתיד אלא מהוים דוגמא רעה -חוסר רצינות ומקצועיות.

N I R VA N A

New member
מקפיד

תמיד אומר לשים חגורות - הוא אומר שהוא יכול לקבל על זה קנס, אז הוא לא רוצה להסתכן...

Torn

New member
כמה שהמורה שלי היה טוב

והמון עוברים אצלו בטסט ראשון, בקטע של החגורת בטיחות זה היה שכונה אצלו, נסעתי פעם אחת שיעור שלם לא חגור, ז"א לא שמתי לב וגם הוא לא... ובכלל על לחגור מאחורה, נראה לי שהוא לא שמע על זה...

Ibiza1800

New member
בטסט צריך לחגור?

מאחורה אני מתכוון..נגיד אני שני בטסט אז אני צריך לחגור מאחורה? הטסט יכול להגיד לי משהו על זה?

Krishi

New member
זה חובה לחגור מאחורה בטסט

ואני שמעתי על מקרים שבהם הכשילו מישהו בגלל שאחרי שהוא עשה את המבחן שלו והתחלף עם הבחור/ה השני/ה אז הוא ישב מאחורה ולא חגר חגורה אז הכשילו אותו... למרות שבעצם מי שצריך להיכשל על זה זה מי שעושה את המבחן כי הוא אחראי על על כל הנוסעים והוא לא יכול להתחיל לנסוע עד שהוא מוודא שכולם חגורים וגם שמעתי על מקרים כאלה שבגללם הכשילו...

למעלה