שאלה/סקר

eladi15

New member
שאלה/סקר

לפי דעתכם אם הם היו נשארים בחיים מי היה יותר חזק: ראדיץ או נאפה? לפי דעתי ראדיץ. קודם כל הוא יותר כלי ורשע וחוץ מזה יש לו שיער ולנאפה לא!

crouching tiger

New member
רואים שלא ראית את הפרקים הראשונים..

ראדיץ אמר שנאפה ווג´יטה יותר חזקים ממנו

eladi15

New member
אז מה

תשתמש קצת בדמיון. אני ממין שאם הוא היה מתאמן אצל קינג קאי כמו גוקו הוא היה מאוד חזק אבל משום מה השד הדפק הגדול הזה החליט שהוא היה "אלים מדי". ראדיץ היה תופס את נאפה מהשיער והורג אותו... אה רגע לנאפה אין שיער.

עם קצת אימונים ראדיץ היה יכול

להפסיד לנאפה בכבוד. בלי להתאמן בכלל? היה מת ברגע. ראדיץ חלשלוש. פיקולו ניצח אותו. פיקולו! הנאמק המכוער והירוק! ולנאפה כל כך הרבה לוחמים לא הזיזו. אם ווג´יטה לא היה הורג אותו, גוקו היה צריך להוציא עוד קצת אנרגיה כדי להרוג אותו. חוצמזה ראדיץ נראה לכם חזק בגלל שבכל זאת, הוא הפתיע אותם, רק שני לוחמים היו שם, ועוד היה להם על הראש את גוהן שניסה להילחם בראדיץ והיו צריכים להגן עליו.

Light woman

New member
למי אתה קורא מכוער?

פיקורו שולט! יחי המחושים! הוא הכי חתיך והוא הדמות שכולם אוהבים! אפילו בפורום של ערוץ הילדים (בלעע) יצא לו 73% אחוזים לגוקו 22% למקיטה 11% ואני יודעת שהתוצאה יוצאת יותר ממאה אבל זה מה שאני זוכרת... יכול להיות שלפיקורו היו 63%... אה ובקשר לתוצאת הקרב... אני חושבת שנאפה היה מכסח לו את הצורה כי הוא בסך הכל צריך למשוך לו בשיער...

תדע לך ../images/Emo58.gif

שפיקולו הוא בין החזקים בסידרה אמנם הוא לא סופר סאייאן, ובכלל לא סאייאן... אבל הוא נאמק ואחריי שהוא מתחבר עם קאמי עם עומדים בכבוד מול סל ולא נותנים לו לנצח בקלות. אל תזלזל, מצפות לך עוד הפתעות בקשר לפיקולו

gogumagog

New member
דבר ראשון, אתה ממש לא מובן...../images/Emo5.gif

דבר שני הוא באמת קצת הגזים, לאחר האיחוד הוא היה בהחלט הרבה יותר חזק מהאנדרואידים, אבל הוא לא בדיוק הגיע לרמה של סל, בטח שלא לפרפקט סל!

haunter

New member
איזה איחוד? האירופי?

אממ.. הוא לא הגיע לרמה של סל? וואו, הוא בטח ממש ירוד. o_O (או שזה שם של מישהו?)

gogumagog

New member
איחוד=

בקיצור, פיקולו התאחד עם קאמי בסאגת האנדרואידים. ספוילר.אם אתם לא רוצים להרוס לעצמכם את המשך הסידרה אז אל תקראו!!! ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאשר הגיעו האנדרואידים, גוקו היה חולה, ואף אחד לא הצליח להגיע לרמתם, והם פתחו לכולם את הצורה, פיקולו רצה להיות יריב ראוי להם ולאחר שהבין כי הוא לא ברמה שלהם הוא החליט להתאחד עם קאמי שזה כמובן העלה את כוחו בצורה משמעותית, לאחר האיחוד הוא היה חזק מהם אבל אז בה סל ונתקע בינהם. מול סל הוא לא יכל לעשות הרבה חוץ מלמשוך זמן ולסבול. בכל זאת הוא יכל להתמודד מול סל, כלומר, סל חזק ממנו אבל לא בצורה משמעותית מידי. עכשיו הספוילר ממשיך וקצת מרחיב, אני לא בטוח שאתה רוצה לקרוא... לאחר שסל בלע את אנדרואיד 17 רק ווג´טה יכל להתמודד מולו (בינתיים ווג´טה התאמן והפך לסופר סאיין), וגם היה יותר חזק ממנו. אבל ברוב טיפשותו הוא נתן לסל לבלוע גם את אנדרואיד 18 ובכך ווג´טה היה אבוד וכולם חיכו לגוקו, בסוף מישהו אחר מושיע את העולם... אגב, "בולע" הכוונה: לסל היה זנב דרכו היה בולע אנשים ומשתמש באנרגיות שלהם, מטרתו העיקרית הייתה לבלוע את האנדרואידים!

Brolly

New member
ואיי...../images/Emo58.gif

היה לי AMV מזה יפה של הקרב בין גוהאן לפרפקט סל!! איזה יפה זה איך הוא הפך לסופר סאיין ג´ין 2 עם דמעות וכל זה... *.*

king kazabubu

New member
זה לא מדויק...../images/Emo58.gif

הסל שאותו פיקולו מעכב זה הסל הראשון. וגם שהוא היה מחוסר אנרגיה לחלוטין. קאמיקולו (פיקולו וקאמי יחד) הצליחו לעמוד מולו בכבוד אבל לא היה להם צל של סיכוי מול סל כאשר הוא טעון ובאמת רק אנדרואיד 16 הצליח איכשהו לעמוד מולו. מה שיפה הוא לראות איך טינשינהאן הצליח לעצור את סל ברמה השניה להמון זמן מה שעזר ל18 לברוח ולהשאר בחיים.

eladi15

New member
וחוץ מזה דבר נוסף

ראדיץ אמר שהסייאנים שיגיעו חזקים ממנו פי אלפי מונים. זאת אומרת כוחם המשותף. אני מעריך את עוצמת הלחימה של נאפה במקסימום 3000 וגם זה עם כבוד(אני בחיים לא אשכח את הבעת הפנים שלו אחרי שווגיטה אמר לו שלגוקו יש עוצמה של 5000 הרגע הכי מצחיק בסדרה), אז רק עם מוסיפים את נאפה ווגיטה האדיר אז מגיעים לאלפי מונים(וגם זא ת הגזמה כדי להפחיד). ונאפה העלוב הזה במי הוא נלחם? יאמצה המסכן הזה מת אפילו לפני הקרב שיאצו נראה כמ בובה עלובה. קרירין נשמע כמו בחורה וטין היה עסוק מדי בנקמה ולא היה מרוכז בקרב. נשאר רק פיקולו וגוהן. טוב גוהן כיסח אותו עם בעיטה ויצא לו דם מהראש חחח... טוב אז פיקולו חיסל את ראדיץ אבל גוקו תפס אותו. מסקנה: נאפה הוא אפס מגודל ראדיץ הא המלך.

king kazabubu

New member
לנאפה יש 4000 עוצמת לחימה.

לרדיטס יש 1200. תעשה לבד את החשבון למה רדיטס פחד משני הסייאנס האחרים. רדיטס לדעתי הוא אחד הרעים הכי מסוכנים שהיו בדרגון בול זי. כי הוא תפס את הלוחמים בלי שהייתה להם יכולת להתכונן לבואו. לכל השאר הם התאמנו והתכוננו. בגלל זה אני מאוד מעריך את רדיטס.

eladi15

New member
חחחחחח

הנה נאפה האיום. זה רק לי או שהוא דומה לאלברט אילוז מרחוב סומסום? (נאפה חושב: מההההההההההההההההההההה? עוצמת לחימה של 5000?!!!!!

michael is here

New member
חחחח

איזה יופי של תמונה נאפה הזה איזה פחדן!! כמעט כמו קרירין. i hate kririn!!!!!

למעלה