שאלה + סקר

gabi81

New member
שאלה + סקר

קודם כל שלא תבינו אותי לא נכון אני חולה על חברה שלי . עכשיו שאלה א. יש ויברטור לגברים ? (כמו דמוי אבר נשי) ? זאת אומרת אני יודע שיש דמוי אבל הם שווים ? זה עושה סופר אורגזמות ? כמו שויברטור עושה לאישה ? ב. אתם חושבים שאם אני יקנה משהו כזה חברה שלי תעלב מזה ? (אני בכיף גם יקנה לה ויברטור) השאלה היא כמה בנות ממכם היו נעלבות מדבר כזה וכמה היו מבינות שזה פשוט יכול להוסיף משהו חדש וזה ממש לא נקרה בגידה (כי זה פלסטיק) אז כמו שאמרתי שתי שאלות בתודה מראש שלכם גבי

מריניקי

New member
לא יודעת עד כמה הדבר הזה שווה

אבל לדעתי אתה צודק שלא יהיה פשוט לחברה שלך לקלוט שאתה רוצה דבר כזה. זה לא אומר שאתה צריך לוותר על העניין, אלא לחשוב טוב איך אתה מציג אותו, שלא תחשוב שזה בגלל שהיא לא טובה מספיק. תעשו אולי ביחד סיבוב בחנות, תתלהבו ביחד מכל מני דברים, תשאל את המוכרת מול חברה שלך על ה"ויברטור" הזה ועד כמה זה מוסיף. בהצלחה

wild orchid

New member
אין לי מושג עד כמה

טוב הצעצוע הזה... לי יש מלא צעצועי מין,כולל ויברטורים למיניהם,לי באופן אישי ממש לא היה מפריע אם בן זוגי היה קונה אחד כזה.אבל אני זו לא חברה שלך... נראה לי שכדאי בתור ההתחלה לגשש ולראות מה בכלל דעתה בנושא אביזרי מין על כל סוגיהם.זכורה לי אותה פעם כשחבר טוב שלי רצה להדליק את אשתו וביקש ממני כמה מהצעצועים להראות לה...היא כמעט הורידה אותו מכל המדרגות יחד עם הצעצועים...

חופ שיה

New member
אני חושבת שזה לגיטימי

שתרצה להתנסות עם צעצועים מהסגנון שהבאתי בדוגמאות הנ"ל. אבל כמובן שלכל אחת יש התייחסות אחרת לצעצועים וזה שאני מפרגנת לא ממש עוזר לך.:) אני לא מרגישה מאויימת על ידי צעצועים כל עוד הם לא באים על חשבוני סקס, אני בהחלט אשמח לגיוון בסקס בצורת צעצועי מין לי ולו. מעולם לא שמעתי על גבר שהשתמש בצעצועים אלו ולכן לא אוכל לומר לך איך הם כשהם בפעולה. אני מציעה שאולי כדי לא להבהיל את חברתך תתחיל בצעצועים שיהיו תוספת להנאה שלך/כם ולא כ"תחליף" לואג'יינה/פין שלך/של חברתך. דהיינו, תכניסו צעצועי מין לסקס בהדרגה כגון : צעצועים רוטטים , באט- פלאג (שמתאים לשניכם), חבל קשירה , כיסוי עיניים , ג'ל מתלקק, אולי איזה שוט נחמד וכד'. לא חייב ישר ללכת לקנות תחליף לואג'יינה/פין אם יש איזו שהוא חשש לתגובה של מי מבני הזוג , אני בהחלט יכולה להבין רתיעת נשים מצעצועים שמדמים נרתיק של אשה. בגלל שאלו אביזרים חדשים של המאה הנוכחית ובגלל שאנשים לרוב לא נוטים להכניס אותם לסקס שלהם , אני מציעה לפעול הסופר רגישות כלפי הצד השני, ולהתוודע לצעצועים אלו בהדרגה על מנת להבין שצעצועי מין זה לא תחליף, זה ת ו ס פ ת! אם מישהו/י מחפש/ת צעצועי מין כתחליף לבן/ת זוג , כדאי שיסתכל פנימה לזוגיות שלו , כי זוהי לא מטרתם כאשר אתם נמצאים בזוגיות.

ויברטור? סופר אורגזמות?

אני לא יודעת מאיפה שמעת את זה, אבל: א. זה הכי אינדיבידואלי בעולם. ב. שחברה שלך תנסה לעשות ביד. בד"כ אלו אורגזמות יותר חזקות. ושום - כל פרט לגופו.

למעלה