שאלה/סקר 3

eladi15

New member
שאלה/סקר 3

מחוסר ברירה וחוסר חיים אני שואל עוד שאלה מפגרת שמסכמת את הפרקים של דבז עד עכשיו ברוץ הילדים כי המכוערים האלה כפי הנראה מחנוכה שמים שידורים חוזרים. הנה השאלה: איזה רגע היה המצחיק ביותר בדרגון בול זי עד עכשיו? לפי דעתי הקטע בבית חולים שמסטר רושי נוגע לבורמה בתחת "נצצו לו המשקפיים גוד דאמט"ת היה הכי מצחיק

Goggle Girl

New member
לפי דעתי

אחרי הקרב עם הסייאנים, כשצ´יצ´י עשתה את הקפיצת קרטה הזאת ודחפה את קרילין מהדרך אל גוהאן. זה היה חביב בהחלט ^.^

haunter

New member
כן, זה היה נחמד

גם הבדיחה של גוקו על היקום היתה מצחיקה למדי (אם זו היתה בדיחה), וגם היחס של צ´יצ´י כלפיו בבית החולים ^_^

איזה בדיחה על היקום?

הכי מצחיק היה: המוות האיטי והטראגי של גוקו בהתחלה, ואיך שדנדה צפה בבני משפחתו נהרגים.

Prophet

New member
הכי מצחיק היה...

בקרב נגד נאפה אחרי שהוא קרע את כולם צ´יצ´י באה עם עוזי, פלםס´ראוור ורוקט לאנצ´ר

LINKIN PARK!!!

New member
...

שני קטעים. כשכולם היו בחללית עם מאסטר קורין אחרי הקרב עם הסאיינים, אז כשקאיו יצר קשר עם גוקו, איך שהמחושים של קאיו הצביעו אל איפה שהמסלול הזה לנאמק, כשהם הצביעו לצד. והמכה שאתה פיקולו הרג את רדיץ ואת גוקו. זה היה מקנקוסאפו?

Brolly

New member
אני מתלבט בין שניים...

אחד- כשגוקו מתאמן בחללית ונופלת לו המשקולת על הראש... שניים-כשכולם צחקו על התספורת החדשה של גוהאן....

king kazabubu

New member
אני לא חושב שהיה את זה...

אבל אחד המשפטים הכי יפים בסדרה שייך לקרילין דווקא... והוא המשפט הראשון של החתימה שלי שאומר: its this times that make me wonder... why didn´t I become a shoesalesman??

haunter

New member
חחחח מתי הוא אומר את זה?

שכחתי מהקטע הכי מצחיק! כשהאישה המשוגעת ההיא שהתעטשה כל הזמן שלפה עוזי והתחילה לירות על הילד הקטן ההוא (נראה לי שזה היה הליצן הזה), זה היה גדול!

Taker Sucks

New member
אני אהבתי...(יכול להיות ספויילר)

שגוקו חוזר מירדת עם הבגדים המוזרים... וויג´יטה צוחק על הבגדים שלו וגוקו עונה : it least it´s not pink! וגם אהבתי שמר סטן ובו היו חברים ובו רצה ללכת לאנשהו ומר סטן שאל אותו לאן אתה הולך ובו אמר(בקול החמוד שלו) buu goes to kill more ppl now. אהבתי את התמונה של סטן עם בו. בכלל מר סטן מצחיק בעיקר בסל גיימס.

למעלה