שאלה/סקר לגברים

ב ד ר ך

New member
שאלה/סקר לגברים

כל כך הרבה אנרגיות הושקעו בנושא כל כך הרבה חנויות נפתחו, לצורך העניין הספציפי הזה בלבד כל כך הרבה נשים תוהות, מתלבטות , שוברות את הראש
... מה אתם אוהבים לקבל
ליום ההולדת ? או .. איזה מתנה קיבלתם שעשתה לכם את זה ?
ובבקשה אל תשלחו אותי לאתרי מתנות לגברים אני רוצה לשמוע את דעתכם האישית. בתודה מראש ממני וממליוני נשים תוהות .

N D R

New member
ואחרי שנה מכרת אותה עם היד

למישו שקנה יד שניה?

old friend

New member
המון תשומת לב

מסיבת הפתעה סופשבוע הפתעה לבית מלון או צימר מדהים החברים פתאום נכנסים הביתה יחד עם האוכל כל דבר כזה... נהנתי ממנו מאוד, החיוך לא ירד ממני מהפנים מה שנלווה לזה תמיד היה שולי צורב למחשב, איזה גדג'ט נחמד לגבר תוספת למשרד האלקטרוני - לערימת הטלפונים הממוחשבים (רק לא תמונה מוגדלת שלך למשרד שלו
)

old friend

New member
הסברים

גדג'ט - כל אותם צעצועים שהוא כל היום מתעסק איתם, אלקטרוניים שאני אישית לא מבין מה הוא עושה איתם כל היום. תמונה מוגדלת שלך... את זו שהוא ירצה לשם שם את לא תתני לו את זו שאת תתני לו, הוא לא ירצה לשם שם תחשבי עלז ה

אז ככה

לחייל שלי מחר יומולדת היום קניתי לו,צמיד כסף והקדשה. עוד כמה רעיונות למתנות לגברים: עגיל לאוזן (אם עונד), קופון לקעקוע(אם זה הראש שלו) ספר ופעם העליתי כאן רעיון לפינקס קופונים שאת ממלאת. בכל דף,את רושמת בונוס,כמו:היום יום סרט,מסאז' וכו'ׁ(תפעילי דימיון
) קופון לסדנת בישול / ציור...וכדומה. מזל טוב לעקרבים!

שירלי6

New member
חביב ביותר.

אני הייתי הולכת על "פנקס פיצויים" חושבת, יש לך כמה דפים שם..

שום דבר...

לא לוקח לא מקבל לא נותן לא משחק... במידה וצריך יום הולדת משהו כבר ממילא לא עובד.

למעלה