שאלה ספונטנית!

mbarak2

New member
הרקדה בין הטיפות בהרצליה...

היה נחמד וקצת יוצא דופן לרקוד בספורטק כשברקע מטפטף מעת לעת הגשם שלא ממש הפריע להמשיך ולחולל. כך שלא בדיוק הבנתי מדוע דסי קטעה את ההרקדה כ-20 דקות לפני סיומו הרגיל.המיכשור היה מוגן מפני הטיפו ת הלא מזיקות ולא היתה צריכה להיות שום בעיה. מילא לא נורא. מה שכן היום הרקיד מתי אברהם מהרצליה ומגיע לו כל הקרדיט על התנאים שהיו ועל עריכת המוסיקה. ואגב לכל אוהבי ירון כרמל-בשבוע הבא הוא זה שירקיד

יווו..

שניה מה באיזה שעות ההרקדה הזאת.. וחוץ מזה זה כן להפסיד.. כי לקבל תשובה שלילית זה לא נעים.. ושהוא יחשוב שאני מציקה או משהו.. ואוך.. נו.. טוב אני אשאל אותו.. אני לא רוצה להחריך אותו ולכפות את עצמי עליו..חחחח.. נשמע אדיוטי אני יודעת.. אבל זה לא בקשה שיגרתית.. ואני לא רוצה להפסיד את זה.. אז כן לבקש? ממש בא לי! עשיתם לי חשק לבוא!

../images/Emo204.gif כן, אודרי, בקשי/שאלי...

לשאול לא עולה כסף.... ואפילו יתכן שאם הוא עצמו לא יוכל לצרף אותך - יוכל, לחילופין למצוא לך טרמפ אחר.... אז נסי - מה יש לך להפסיד

אודרי.לפעמים המרקיד מגיע עם ציוד רב

באוטו ועם עוד אנשים. לא תמיד יש מקום באוטו של המרקיד ולא תמיד נעים למרקיד לענות בשלילה. לכן לדעתי לא טוב לבקש טרמפ ממרקיד. השבוע היה לי קטע בדיוק דומה, המרקיד הסיע אותי בחזרה. לא היה לי נעים. בפעם הבאה כמובן שלא אבקש ממנו טרמפ.

אבל מצד שני יכול להיות שלא..

יכול להיות שיש מקום והוא יעשה את זה אפילו בשמחה.. תראה אם אין מקום, אם זה משהו טכני אז בסדר.. אבל בקטע של נעים\ לא נעים.. אני לא רוצה להכריח...לא יכול להיות שאת כל הציוד הוא יקח באוטו הפרטי שלו... או יש לי פיתרון! אני אשאל את האמרגן שלו.. ! את טל.. אנחנו בקשר מעולה.. והוא גם יודע.. מה אתה אומר?.. רעיון טוב לא?

וגם

יכול להיות שהוא יפנה אותי למישהו שכן נוסע וכן יש לו מקום.. וכן ישמח לצרף אותי אליו...הא?..

לפי דעתי עדיף לפנות אישי לאדם עצמו

בשביל מה "האמרגן" צריך להחליט את מי ירון יקח טרמפ או לא ?

לא...נו את לא מבינה

א. הוא (טל) יודע מה קורה עם הציוד..ולפי זה אם יש מקום באוטו.. ב. בטח גם טל נוסע, ואוליי איתו יש מקום.. הוא יודע מה קורה... ג. הוא תמיד מייעץ לי דברים.. :)

כן.. נכון..

(האמת עוד לא ממש יצא לי לקרוא אוו.. כאמא שלי השאילה אותו למישהו.. אבל הוא בתיכנון...) אז.. הסיבה מאחוריו כחתימה היא דיי מגוחכת.. נעזוב אותה לעת עתה..

אודרי.ספר טוב כזה ,כשמשאילים, לא

חוזר מהר לבעליו, אולי גם לא יחזור לעולם, תמיד יהיו תרוצים או הסברים או התנצלויות, העברתי לחברה שניה שאיבדה אותו ועוד כל מיני תרוצים. כדאי שתשכחו ממנו, בעיקר שזאת חברה טובה של אמא שלך, לא קרה שספר טוב שהשאלתי, חזר אלי. אז תגידי שלום לספר. זהו ספר פסיכולוגי רב מכר.

../images/Emo204.gif מצטרפת לפירגון של קודמי...

אכן הייתה הרקדת
...
...
נחמדה ביותר - והטיפטוף אף הוסיף לאוירה... אותנו הרוקדים הרי לא מבהילות כמה
של גשם.... ובנוסף, מתי העביר הרקדה מהנה ומגוונת, ולא נבהל מלהשמיע את "חי למענך" ואת "סאלמטי" בפריים טיים - כל הכבוד

ramram100

New member
הרקדה בין הטיפות

זה לא מדוייק שהמכשור מוגן מגשם. המגבר והמחשב כן- הרמקולים לא!!!!!!!! ואכן כל הכבוד למתי שלקח את הסיכון והמשיך. היתה הרקדה נהדרת היום עם גיוון טוב.

ramram100

New member
ההרקדה בהרצליה

נכון שהציוד היה מוגן בחלקו, ומה עם הרמקולים שגם הם חלק מהציוד ולא זולים במיוחד. כל הכבוד למתי שהעביר לנו הרקדה נחמדה ומגוונת. היה כיף

למעלה