שאלה ספונטנית!

שאלה ספונטנית!

נכון יש היום את ההרקדה בהרצליה? בטיילת.. משהו כזה? אתמול פספסתי את המרתון של ירון , ואני רוצה לפצות על זה.. אז האם יש מישהו שמגיע במקרה להרצליה מאיזור הצפון.. ועדיין לא יצא?.. אני מחכה לתשובה חיובית בקוצר רוח! תודה! אודרי.

שוב לא הצלחתי לארגן לי משו...

רציתי להפגין ספונטניות ולהגיע.. אבל נראה שכבר מאוחר מדיי.. לא נורא, הבנתי שירון כרמל מגיע לשם לפעמים... אני אשאל אותו אוליי הוא יסכים שאני אבוא איתו..מה אתם אומרים? יסכים או לא? זה בכלל במקום לבקש?

אודרי........

בשבוע הבא ירון כרמל מרקיד בספורטק
.

יאא! ברצינות?

ומה אתה אומר? לשאול אותו?..לבקש? (אני רוקדת אצלו קבוע.. איך קוראים לי-הוא יודע..)

אודרי לנסות זה לא עולה כסף !

תנסי מה יכול להיות, מקסימום הוא יגיד לך לא, אז לא הפסדת שום דבר ולא הרווחת שום דבר

חחו

New member
תאפשרי לו את המינימום פרטיות

לפני מפגש עם מאות רוקדים. זה מאד קריטי לדעתי. חוץ מזה, אולי יש תוכניות אחר כך, אולי יצוצו תוכניות אחר כך, עזבי אותך - אל תהיי עליו לנטל ותעמידי אותו בפינה...

../images/Emo182.gifהרקדה סוריאלסיטית../images/Emo42.gif

יורד לו גשם עלינו.....ואנחנו רוקדים.. היתה הרקדה ממש כיפית! כל הכבוד למתי אברהם שלא נבהל מטיפות הגשם וגם לרוקדים שלא ברחו. נהניתי

תרקדי

New member
וגם ולאבי פרץ שלא נבהל מטיפות

הגשם היום והמשיך להרקיד. נחמד ומיוחד לרקוד בגשם.

הנה עוד דוגמא לטפשות בכך שלא

עברה ההרקדה לאולם. יכל גם לרדת מבול לאחר שהשמש זורחת, המרקיד יכל לגמור עם הציוד היקר שלו והרוקדים יכלו להיות חולים. מתי יהיה שכל לעיריה. שתיקח דוגמא מעיריית הוד-השרון

תרקדי

New member
בוא נשאיר את ההחלטה לגבי ציוד יקר

למרקידים עצמם (שהם אנשים בוגרים ויכולים לקחת החלטה אם להמשיך את ההרקדה או לא) ושכל רוקד ידאג לעצמו אם הוא יהיה חולה (עוד אף אחד לא מת מכמה טיפות). אם היה גשם רציני (נכון שיכל להתפתח, אך לא), ההרקדה היתה מסתיימת. כל הכבוד לעירייה הזו - מתי תרשום להם מילה טובה? (לאחת העיריות היחידות בארץ שדואגת לחלופה טובה בחורף בחינם. הם לא חייבים לנו כלום!).

תרקדי

New member
אגב, אני יודעת שלא לי כתבת את

הודעתך, ואני גם בכלל לא הייתי היום בהרקדה המדוברת (הייתי במקבילה בת"א), אבל זה תמיד מקומם מחדש. מין קטע כזה שבמקום לרשום תודה, תמיד להתלונן.

למי מיועדת התגובה הזאת?

לי?.. כי אם כן.. אני לא רואה טעם בהתמרחויות והתפלספויות וחנפנויות.. כמובן שאני מודה לכל מי שמשקיע מחשבה כדי לעזור לי.. פשוט נראה לי אדיוטי לרשום לכל אחד תודה..אם היית לידי היית רואה שאני מודה בחיוך כשאני פותחת את הפורום ורואה שמישהו הגיב לשאלה שלי.. וזה לא להתלונן , זה להתווכח. (וכל זה אם במקרה ההודעה היתה מופנית אליי..
)

תרקדי

New member
מה??????

אני בשוק, אני בהלם, אני המומה! :))))) אני שמחה בשבילך שאת מודה תמיד בחיוך (אני גם את זה לפעמים שוכחת). ההודעה שלי היתה לעזרא שקיטר כהרגלו על עיריית הרצליה.

למעלה