שאלה ספוילר

Phantom Planet

New member
שאלה ספוילר

מי זה פטריק...ומה הקשר שלו למימי??? ועוד שאלה... מרלנה גם הרגה את ג'אן???

../images/Emo58.gif

פטריק (נדמה לי) אך של מימי ומרלנה לא הרגה את ג'ן, למעשה היא התכוונה להרוג את שון אבל ג'ן הגיעה אליו למיטה והוא בדיוק יצא לפגוש את בל ואז מרלנה דקרה בטעות את ג'ן אבל היא לא מתה

CityGirl9

New member
חבל מאוד שלא הצליחה../images/Emo93.gif

ג'ון וג'ייסון תמותו אמן.

Phantom Planet

New member
עוד כמה שאלות קטנטנות!!!!

טוב.. אז ככה... קראתי כמה תקצירים של פרקים שכבר קרו בארה"ב... יש לי כמה וכמה שאלות: 1. ג'ניפר וג'ק חזרו???? 2. מי זה בריידי??? 3. מה ברנדון רוצה מאייב? 4. מה מימי וג'ן עשו לקלואי? 5. למה הביאו למשפט את מימי וג'ן? 6. מה יש למימי נגד קלואי... למה היא כל כך שונאת אותה?

i love gina

New member
תשובות... ספוילרים בחלקם...

1. כן, הם יחזרו, קודם ג'ן אחר כך ג'ק- והם יהיו פרודים... מאוחר יותר תהיה חתונה... 2. בריידי זה הבן של ג'ון ואיזבלה, הבן החורג של מרלנה, אח למחצה של בל, הנכד של ויקטור... 3. ברנדון מאמין שאייב הוא זה שאחראי לקריסה של המשפחה של ברנדון.... 4. הרבה דברים, אבל עדיין לא קרה משהו גדול מדי... 5. מה? על זה לא ידעתי... סופספן? 6. לא ברור... בהתחלה זה היה סתם מתוך הצקות ואחר כך היא התעצבנה עליה שהיא כביכול גנבה ממנה את בל, אחר כך סתם בגלל שהיא התעצבנה שהכל נעשה טוב ויפה לקלואי, ולה הלך ונעשה רע... אל דאגה- השניים ישלימו תוך שנתיים בערך...

Phantom Planet

New member
מממממ

וקראתי שיקרה משהו גם אם ג'ק וגרטה... ואם ג'ניפר ואיזה פול שאם אני לא טועה הוא ימות ופיליפ ושון יפצעו באיזה טיול בית ספר!! קראתי שהן יעשו לה משהו אם אינטרנט ודפים!!! ויש אחת שקוראים סוסן שאין לי מושג מי זאת!! וואי.... בל נעשתה מזה יפה!! לוקאס וסמי יחזר להיות ביחד????!!!!!!

Phantom Planet

New member
ג'ן ומימי .... ספוילר

הן ישימו תמונות עירום של קלואי באינטרנט... ואז הענישו אותן ושלחו אותן לעבוד כשרתות בבית ספר עד סוף השנה.. וגם להשתתף בטיול לפורטו ריקו!!

i love gina

New member
אז ככה- ספוילרים

ג'ק וגרטה נראה לי שכן יהיו ביחד.... ג'ניפר תהיה עם אחד בשם קולין... מימי וג'ן יתקינו מצלמות במקלחות של הבנות ויצלמו את קלואי עירומה, מתקלחת, ובנשף האחרון הם יקרינו את התמונות על מסך גדול- מה שיגרום לפיליפ להפרד מקלואי... נראה לי לפחות ככה... לוקאס וסמי בפרקים של היום מתחילים להיות ביחד ,ולהודות על אהבתם אחד כלפי השני... בסצינה האחרונה, רואים את סמי בוכיה על ספה, מפנטזת על לוקאס שיכנס כל רגע בדלת וישכב איתה... אז כן- יש עתיד לשניים...

soapsfan

New member
ספויילר

ג'ק וגרטה בהתחלה יהיו חברים,עד שגרטה תתחיל להתאהב בג'ק וג'ק בכדי שלא תרדוף אחריו ישקר לה ויאמר לה שהוא הומו
ג'ן חוזרת עוד בערך 4 חודשים,ג'ק חוזר 5 חודשים אחריה סוזן היא עוד אחת מצוות הצעירים שתצטרף לתוכנית ב2001.לא יהיה לה משהו גדול וחשוב בתוכנית לוקאס וסמי מתקרבים לאט לאט להיות זוג,כרגע הם לא זוג רשמי,למרות כל הפנטזיות שיש להם אחד על השני

i love gina

New member
ספוילר- שאלות....

בעיקר בקשר לאבא של ניקול וניקול... מתי ניקול תספר ללוקאס שהיא התחתנה איתו בשביל הכסף? ואיך אבא שלה נכנס לאי ואנס את ג'ן? ומה הפרשייה בבית חולים שהוא כמעט את הרג את הבת שלו? ומה הסיפור בהכתרה של גרטה עם הטינז (משולש פלואיידי...) ועם האבא של ניקול ברקע? תודה...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifהממ..

אבאב של ניקול התחזה לקפטן [או מישהו שעובד בספינה שלקחה את הטינס לאי שם הם היו אמורים לבלות את הטיול שלהם].הוא וג'ן התיידדו,הוא כל הזמן החמיא לה,אמר שהוא יכול לעשות אותה כוכבת גדולה ולבסוף הוא אנס אותה.פול אח"כ יזרוק את שון,בל ופיליפ לתוך בור שיתמלא מים[הוא מחפש אחרי תכשיט גנוב[שכמה מפתיע,הוא של אליס,ושון ירצה למצוא אותו ולהחזיר לה אותו]...ניקול תמצא את פול במזח[כולם בפורטו ריקו אם אני לא טועה] והיא תירה בו.אולם הוא לא ימות ולא ימצאו את הגופה שלו.בכל מקרה הוא יגיע לקליניקה,שם יתנהל מאבק בינו לבין ג'ון ובריידי כזכור לי שבסופו ג'ן תירה בו והוא ילקלח לחדר הניתוח שם ניקול תאמר לו שהיא מקווה שהוא ימות והוא יתקוף אותה וינסה לחנוק אותה אולם ימות בסופו של דבר. לא הבנתי את השאלה בנוגע להכתרה..

אמממ....מהההה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif

גם אני שמעתי משהו על זה שהכתירו את גרטה... כאילו היא תופסת עכשיו את המקום של אמא שלה- ג'ינה! מה באמת הסיפור הזה? ועוד שאלה... למה גרטה לא מדברת על אמא שלה אף פעם? לא מזכירה אפילו את השם... ולמה היא לא בקשר עם הופ? חשבתי שבעיקבות כל הסיפור היא והופ יהפכו לחברות ואני רואה שאין ביניהן קשר בכלל
אהבתי קטעים שבהם נפגשים 2 אנשים שאין בינהם קשר, כמו הקטע עם קלואי ומרלו
יהיו עוד קטעים כאלה

weakness

New member
ג'ון???? חס וחלילה אני מקווה שאת

מתכוונת לגן וגייסון די חתיך.... מה לעשות... מאניק אבל חתיך..........

למעלה