שאלה-ספוילר

• פותח הנושא r18d
  • פורסם בתאריך

r18d

New member
שאלה-ספוילר

קראתי כאן שבריידי וקלואי מתחתנים?? מתי? איך? ומה יקרה עם ניקול??

4hilla4

New member
תשובה (ספוילר)

כן, הם מתחתנים.. אני רק יודעת שזה אחרי שמרלנה מאבדת את התינוק של רומן- אחרי שאלכס מסממם אותה... לגבי ניקול
אני לא יודעת.

r18d

New member
רגע...ואו...שניה-ספוילר

מרלנה ורומן שוב? אוי! כמה מגעיל זה יכול להיות, בעיקר כי רומן מנשק ככ מגעיל..... ומי זה אלכס? למה רומן ומרלנה חוזרים להיות יחד?

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

מרלנה ורומן התקרבו אחד לשני כשהם היו על האי (בזמן שנחשבו מתים) אבל כשהם חזרו לסאלם מרלנה התאחדה עם ג'ון. רומן וקייט לא חזרו להיות ביחד עד עכשיו. אלכס זה מישהו חדש שבא לסאלם והוא אמור לטפל במרלנה אבל יש לו כוונות רעות לגזול אותה מג'ון.. מסמם אותה וכל זה כדי שהיא תהיה אתו. מי שמגלם את אלכס זה השחקן שגילם את רומן המקורי - אין עליו ועל מרלנה..

4hilla4

New member
לא מדויק....

אחרי שכל האנשים "שמתו" מנסים לברוח מהאי מרלנה מצילה את החיים של ג'ון במקום את החיים שלה ואז טוני דימרה חוטף את רומן ומרלנה. למשך כמעט שנה שלמה הם כלואים בתוך הטירה שלו. הם מתקרבים בטירה ובסוף שוכבים... אם כבר מדברים על נשיקות מגעילות זה של ג'ון כי הוא הולך לבלוע את מרלנה. אלכס זה בעלה הראשון והוא התעלל בה קשות. הוא מחק לה את הזיכרון וגרם לה להאמין שהיא עדיין נשואה לו.

abcd80

New member
הבנתי ../images/Emo58.gif

פשוט ג'ון ומרלנה זה לא הצד החזק שלי. שכחתי לציין שאלכס היה אחד מהבעלים הקודמים שלה למרות שלא ברור איזה מספר הוא היה

למעלה