שאלה..ספוילר 222

orale12345

New member
שאלה..ספוילר 222

האם סלחתם לביוור? אני אישתי חלוקה מצד אחד הוא קאסידי -ביוור- הוא היה חמוד ומתוק כל העונה וכל החיים שלו היו בזבל כך שהפטרון היחיד תמיד היה אצלו מוות. מצד שני הוא אנס את ורוניקה ועל הדרך הרג{רגע שנייה אני צריכה לחשב} אמ 7 מהאוטובו, קרלי מורן ,וודי=9 אנשים אבל הוא גם הרג את כל האנשים שהיו יחד אם וודי במטוס ואין לי שמץ של מושג כמה היו אבל בסופו של דבר זה הרבה. אההה ומת בחשיבה שהוא הרג גם את קיט'. לדעתי ביוור פשוט לא יכל להפסיק בשבילו זה לקחת את הסודות שלו עד הסוף ולעשות הכל כדי להגן עליהם! בספו סל דבר הוא היה מסכן- אבא שלו לא אהב אותו, אין לו חברים אמיתים,אח שלו צוחק עליו, התעללו בו מינית שהוא היה קטן! כאילו הוא היה רק בן 16 מסכן. אני שלחתי לביוור אבל אני עדיין זוכרת את כל המעשים שלו, חוץ מזה שהוא קפץ הפרצוף שלו היה פשוט -קייל שחקן מעולה!

sweet shir

New member
אמממ ../images/Emo58.gif

לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למרות שוודי אנס אותו והכל....... הוא רצח המון אנשים בדם קר!! ואנס את רוני שלי.. ואחר כך עוד שיקר על זה. אני בחיים לא אסלח לו. למרות שהוא לא היה צריך להתאבד. וגם בעונה ה-1 הוא בכלל לא היה נחמד... הוא נחמד אל ורוניקה בעונה ה-2 רק בגלל שהיא יצאה עם לוגאן/דאנקן ואחכך בגלל מאק.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222

לסלוח לו אני לא מסוגל. אבל אני כן מרחם עליו. מאוד. אני חושב שאם הוא לא היה עובר את מה שוודי עשה לו, הוא היה יוצא בסדר גמור. אבל הוא רצח עשרה אנשים בדם קר, ואנס את ורוניקה.

orale12345

New member
לדעתי...ספוילר 222

אם הוא היה פוגש את מק לפני העונה השנייה הוא לא היה עושה את ההתרסקות-היא ריכחה אותו היא עזרה לו להתמודד. ועוד דבר אני די בטוחה שהוא שנא את לוגאן מכמה סיבות: 1. יש שמועות שבקטע שלא נכנס לפרק הראשון, ביוור הוא זה שסיפר לדאנקן שורוניקה עובדת בהאט. 2. הוא הלשין על לודאן לורוניקה בסוף העונה הראשונה. 3. הוא ירא על לוגאן!!!!!!!!! בNP ! לדעתי הוא קינא בלוגאן- בעצם היה לו את כל מה שהוא רצה והוא קינא בו ולכן לא אהב אותו. בקשר לרצח שלו-לדעתי עד הרגע האחרון שבו ורוניקה בעצם פורסת לו את כל מה שהוא עשה הוא בעצם הצדיק את הכל בראש שלו הוא אף פעם לא עצר וחשב על התוצאות הכל היה לו מוצדק בראש, ואז בסוף שהיא פורסת לו את כל מה שהוא עשה בלי הצדקות אפשר לראות על הפרצוף שלו שסוף סוך הוא בעצם קלט מה הוא עשה וזה בעצם גרם לו לקפוץ מהגג. אני חושבת שבסופו של דבר הוא היה מטוף! פשוט מאוד

revi 17

New member
אי אפשר לסלוח!!!!!!!

עצם העובדה שהוא אנס את וי למרות שכן הוא היה דמות סבירה וחביבה עד לכול ההתרחשיות האחרונות ולזכרו קליפ (לא שלי אבל משהו חמוד שמצאתי) http://www.youtube.com/watch?v=LpwdbxkOd1Y

אממ ../images/Emo58.gif 222

לדעתי, הוא קפץ כי הוא ידע מה מצפה לו אם הוא יהיה חי. אחרי כל הפשעים שהוא עשה וורוניקה גילתה נראה לכם שהיו לי חיים טובים, ואולי היו אפילו תולים אותו.. או שולחים אותו למוסד או כל משהו דומה. ציפו לו חרא חיים (עוד יותר מקודם), למה שהוא ימשיך?

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222

קאסידי קפץ כי הוא הבין שהוא איבד שליטה, והסוד שלו יצא החוצה. שליטה הייתה הדבר החשוב ביותר לו.

orale12345

New member
משו למחשבה..ספוילר 222

בעונה הראשונה מתו אני חושבת ר2 אנשים מקסימום 3 ובעונה השנייה מתו אני חושבת מעל 20! איזה הבדל חחח בכלל אני דווקא חושבת שהעונה השנייה הייתה יותר אפלה!

Bruce Wayne

New member
באמת? ../images/Emo58.gif 222

אני לא רואה איך עונה שתיים יותר אפלה. בעונה הראשונה, שום דבר לא היה שום דבר שחור ולבן, וכמעט כל הדמויות היו מאוד אפורות. ("A TRIP TO THE DENTIST" הוא דוגמה ממש טובה לזה) מה שאני כן חושב זה שבעונה השנייה ראינו יותר מנפטון. המשכנו לראות כמה העיר רקובה, כמה הרשויות מושחתות, המשכנו לראות כמה המשפחות בקושי מתפקדות, והציגו לנו את הפיצפאטריקים, שהם משפחת הפשע הראשונה של נפטון. אני בטוח שהכותבים גרמו לנו להרגיש סימפטיה לקאסידי, ולחבב את הדמות שלו, כדי לזעזע אותנו כשנגלה שהוא רוצח המונים ואנס. זה עבד. הם גם גרמו לזה להיות קשה בשבילו לשנוא אותו, ולא לרחם עליו. השנה היה אכפת לנו יותר מהרוצח מאשר מהקורבנות שלו.

Bruce Wayne

New member
ואני מקבל את הרושם ../images/Emo58.gif עונה 3

שהעונה הבאה הולכת להיות מאוד אפלה. במיוחד הסיפור עם האנס בהארסט.

Boreg

New member
../images/Emo58.gif 222

מה בסוף עם קנדל? היא עכשיו מליונרית ע"ח ביוור? ומעניין מה היה לה בתיק... ואיך לא אמרו כלום על המוות של אהרון אקלס? יש סיכוי עכשיו שדנקן יחזור?

orale12345

New member
תשובה..ספוילר 222

1. כן קנדל מיליונרית עכשיו יש לה 8 מיליון דולר. 2. לא ידוע מה היה במזוודה זה כאילו תעלומה-כמו מי מאחרוי הדלת של העונה הקודמת- אבל זה משו משמעותי כי זה גרם לקיט' להבריז לורוניקה. 3. כן אמרו על המוות של ארון אקלס פשוט לא הראו לנו את זה כי זה לא מעניין אף אחד, ובקשר לדאנקן רוב הסיכוים הוא לא יחזור אבל מי יודע מה יקרה בורוניקה מארס אתה יכול גם להיות מת ועדיין להיות בחצי מהעונה , אז מי יודע.

למעלה