שאלה+ספויילר

שאלה+ספויילר

קראתי עכשיו את כל הספרים מההתחלה ושמתי לב למשהו שמאז אני מחפשת את התשובה שלו. בספר החמישי כתוב שכדי לעשות את האבדה קדברה צריך לא רק לשנוא אלא גם להנות מזה. עם סנייפ בצד הטוב איך הוא הרג את דמבלדור בעזרת האבדה קדברה? חוץ מזה מה עם זנב-תולע.איך הוא הרג 12 איש עם הוא אפילו לא הכיר וסופר גם שהוא סיפר על לילי וג"ימס רק בגלל חולשה ופחד. אני יודעת שכבר שאלו את זה אבל אני לא מוצאת את השרשור המסוים הזה.

talbd22

New member
../images/Emo58.gif

בספר החמישי כתוב שצריך להתכוון באמת כשרוצים לעשות קללה שאין עליה מחילה. לא להנות, להתכוון. לסנייפ הייתה כוונה מלאה, כי לא הייתה לו ברירה, וחוצמזה הוא קוסם ממש חזק. לגבי זנב תולע, אותו דבר, הוא התכוון לזה.

natyly

New member
../images/Emo45.gif ו..

לדעתי זנב תולע לא הרג את כ האנשים ההם, כתוב שהוא פוצץ אותם. בטח למד מוולדמורט כמה טריקים חביבים, וביצע איזה קסם מרושע שגרם לחצי מהרחוב להתפוצץ, והאנשים מתו כתוצאה מזה...

yoavj1

New member
לא חייב מוולדמורט

זה לא נראה לי קסם כ"כ מיוחד קסם פיצוץ. גם לא נראה לי שוולדמורט ילמד דווקא את זנב תולע. בכלל אני לא חושב שהוא מלמד את אוכלי המוות לעשות קסמים, אני לא חושב שהוא רוצה לחלוק עם אחרים ידע כזה.

../images/Emo58.gif:

וולדמורט דווקא כן הראה למקורבים אליו ביותר כמה טריקים: הוא לימד את סנייפ לעוף (ללא מטאטא
).

אבל עידו..../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

סנייפ זה סנייפ, אי אפשר שלא לחשוק בו
...

natyly

New member
עם כל הכבוד לוולדמורט..../images/Emo11.gif

ועם כל השגעונות שלו הוא לא הומו
וולדמורט כן אימן את אוכלי המוות שלו, בלטריקס (שתשרף ה***** המסירחה) העידה שלנו על כך. איך לדעתך כל עולם הקסמים פחד כל כך מקבוצה מסוימת? ברור שהוא לימד אותם

בטח שהוא לא הומו!../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

סנייפ הוא בכלל אישה
. הממ..כן, אני מניחה שהוא לימד אותם כמה טריקים, אבל לא את כולםP: ובלטריקס
.

yoavj1

New member
איפה היא העידה על כך?

ויכול להיות שאת המקורבים ממש הוא כן מלמד, אבל לא את כולם. אבל אין לי משהו שתומך בזה, זה סתם ניחוש.

למעלה