שאלה - סמוראי 1000 סמ"ק

HardBall

New member
שאלה - סמוראי 1000 סמ"ק

שלום. איך הסמוראי 1000 סמ"ק? לא חלש מדי? חבר רוצה לקנות.

מני 22

New member
תמתין עד שהאחראי על הסמוראי שלו ...

עידן אהרוני יכנס ויתן הסבר.

שרA

New member
חלש מדי לתפקיד "פול טריילר"

אך, יחסית למשקל העצמי שלו, הסמוראי מסתדר יפה עם יכולות המנוע. במידה ומדובר ברכב שמור ותקין במחיר יחסית טוב ולבעל תקציב מצומצם, סמוראי הוא קניה טובה. בהצלחה

הסמוראי הוא רכב קטן וקל מאוד

בעל יכולות טובות מאוד בשטח יותר מג'יפים גדולים ממנו וחזקים ממנו לא נוח לנסיעות ארוכות בכביש.

סמוראי 1000?

האמת שאין לי שמץ, לא יצא לי לבדוק סמוראי 1000 סמ"ק, באופן עקרוני הרכב עצמו גם ככה לא מאיץ משהו ויותר מידי כוח - אין לו. בשביל לעבור בוץ כמו שצריך ב-1300 סמ"ק צריך לבוא עם הרבה גז בראשון LOW ולא בשני כמו הרכבים הגדולים, כי אחרת המנוע פשוט שובק חיים והרכב נתקע אם יש בורות וכו' (רק מדגים את חוסר הכוח היחסי של ה-1300 סמ"ק). 1000 סמ"ק אני מניח יהיה יותר גרוע, אבל זה לא הופך אותו לרכב גרוע, במיוחד לא בשטח. סמוראי עדיין לא רואה ממטר...

עידן שלום אני יכול להרגיע אותך גם

אני כאשר אני נכנס לבוץ עמור אני נוסע בראשון LOW למרות שיש לי מנוע מעט יותר גדול 2.9 ליטר עם 150 כ"ס נכון שאני יכול להכנס בשלישי אבל ההילוך ירד לבד לראשון "אוטומטי" מניסיון אישי . אינני מכיר את יכולות הסמוראי אבל לפי גודלו ומשקלו הקל לדעתי מנוע 100 יכול להיות חזק מאוד בשטח.

edyc

New member
ראשון LOW בבוץ?

ואתם מגיעים לאיזשהו מקום ... ? מהנסיון שלי עם מנוע דיזל חזק (159 כ"ס) וגיר ידני (טרופר) ההילוך המתאים היה 2-3 LOW. עם הסופה ... מנוע בנזין קצת יותר חזק, 1 HIGH. בנהיגה בבוץ המהירות היא המפתח לעבירות. אדי

edyc

New member
ובקשר לסמוראי ...

לדגם 84, עם מנוע 1000 סמ"ק, יש יחסי העברה קצרים יותר בטרנספר ואם אני לא טועה גם בסרנים מאשר לדגם עם מנוע 1300 סמ"ק. זה מפצה במעט על ההספק הנמוך של המנוע.

לסמוראי יש הילוכים מאוד ארוכים

לכן ראשון LOW מספק בהחלט. שני LOW כבר אין לו כח באמצע והוא נתקע.

למעלה