שאלה סיאסאיית...

LILAC4EVER

New member
שאלה סיאסאיית...

שלום לכולם קוראים לי לילך וגם אני מכורה אבל דבר אחד לא ברור לי- למה כשהם באים לזירת פשע הם משתמשים בפנסים ולא פשוט מדליקים את האור? זה משגע אותי! ניחא כשזה זירה של הלילה והפשע בוצע בלילה אז הבנתי שלפעמים אור יכול לפברק חלק מהראיות אבל יש זירות שהן ביום, וגם אז רואים שאור בחוץ, בבית הוילונות מוסטים והם עם פנסים! זה בשביל המתח או שזה משהו אותנטי?

הם צריכים חושך כדי

להשתמש בפנס האולטרה סגול שלהם ומכשירים שרגישים לאור. הוילונות מוסטים כנראה בשביל פרטיות, כמו שאת רואה בזירת פשע חיצונית כשיש אור בחוץ האזור לא מכוסה, בבית הם כנראה צריכים אמצעים. אבל זו רק דעתי

צשייר

New member
אני חושבת

שזה ממקד את העין על דבר ספציפי ואז מפריד מבחינת הראייה בין התפל לעיקר... כשרוצים להתמקד במשהו ספציפי בתוך המכלול ואסור לגעת בראיות ובזירה וכו' אז האור תופס את העין לעומת שאר החדר ואז אפשר לחקור לעומקה של הנקודה עליה אתה מאיר... ככה אני חושבת... לדעתי להדליק את האור בזירה כרוך בסכנת חבלה בראיות- לפעמים יכול להיות נפץ עם הדלקת האור לפעמים נורה יכולה פתאום להישרף והתפוצץ מההדלקה ולגרום לחבלה בראיות... כל דבר הכי קטן משבש את הזירה לפי התוצאה הראשונית שלה... זו דעתי... וחוץ מזה גם העניין ההוא עם הוילונות לאור כדי לשמור על הפרטיות שמישהו\י אמר\ה כאן... אהה. ושלום וברוכה הבאה :)))

למעלה