שאלה נשית...

Shirasch

New member
שאלה נשית...

אם אני רוצה לקבל מחזור מוקדם יותר זה אפשרי להפסיק את הגלולות למניעת הריון כמה ימים לפני שהן נגמרות לאותו חודש? ולהתחיל שוב שבוע אחרי? תודה מראש!

אפשר,ואפשר גם ההיפך....

אבל זה משבש את היעילות של הגלולה... זה משבש את הפעילות ההורמונלית.... אבל כן,זה אפשרי אני עושה את זה הרבה....

כן, אבל לא יותר מדי ימים, יומים

שלושה, לא יותר מזה כי אז עושה צרות לגוף. מה שעוד את יכולה זה פשוט לקחת שתי חבילות ברצף. אם עושים את זה לעיתים רחוקות, זה בסדר גמור, אין שום בעיה. התייעצתי פעם עם הגניקולוגית שלי שקבלתי מלגה לחודש לגרמניה והיא המליצה לי לקחת שתי גלולות ברצף ואמרה שלא בריא להפסיק יותר משלושה ימים לפני. אגב, עניתי לשאלה דומה לפני יומיים.

y o n i 8 8

New member
../images/Emo4.gif

אני צריכה לקבל בערך ב-11,12 וב-13 מגיע אליי חבר שלי באסה ואני גם על גלולות אז הפסקתי לקחת אתמול ואני לא מרגישה שאני עומדת לקבל אני מתה לקבל עכשיו ואז יסתיים לי עד אז לדעתכן יש סיכוי

y o n i 8 8

New member
?

מה זאת אומרת לקחת ברצף זה אומר שאיך שאי מסיימת תקופסא לקחת מיד קופסא חדשה ואז אני לא יקבל?

y o n i 8 8

New member
?

או קיי אבל אני כבר לפני יומיים שלושה הפסקתי גלולות שנשאר לי בגלולות 7 גלולות יש מצב שאני יוכל לקבל עכשיו אני ממש רוצה לקבל לפני..?

את צריכה לחכות את מספר הימים

הרגיל שאת מחכה בדרך כלל מהיום שאת מפסיקה.. וזה ממש לא בריא להפסיק באמצע שנשארו עוד 7 כדורים, זה עושה כאבי בטן ועוד המון תופעות איומות.

למעלה