שאלה נעלי פויינט

שאלה נעלי פויינט

קניתי נעליים של קפזיו.....הם ניראות לי ממש רכות ושהם ישברו לי בקלות למרות שהיא נתנה לי הכי קשה וזה מה שהיה לי הכי נוח בקיצור זה טוב שהם רכות או לא? וגם...נעלי פויינט תמיד נשברות בסופו של דבר?

תתחדשי!

אוקיי קודן כל את מתכוונת שהם רכות בקשת או בקצה הנעל? כי אני יודעת שיש נעלי פוינט שהם רכות בכוונה בקשת שיהיה יותר קל לעלות עליהן... נעלי פוינט לא תמיד נשברות... הרבה פעמים הם כבר מתיישנות, מתרככות מאוד מאוד, מתלכלכות וכל זה ויש צורך בחדשות... ואם הם לא נשברות עד שהם מגיעות למצב כזה אז כנראה שהם טובות.. וגם במצב הזה אפשר להוציא להם את הגבס ולהפוך אותם לנעלים בלט רגילות!

ליזיגי

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

ובקשר לכל השאלות.. לא רוצה להטעות אותך, אז אני פשוט לא אענה חח כי אין לי מושג

the mush

New member
כמו שאני אמרתי בשרשור אחר...

קפזיו נחשבות גרועות, בגלל שהם מאוד רכות. וזה דופק ת'רגל וכן- נשבר מאוד מהר. כל נעל נשברת, אבל של קפזיו ממש מהר.

איזה חראאאאאא

לא ידעתי שהם נשברות כוכך מהר...אולי אני אקנה "גיינור" אמרו לי שהם לא נשבברות למרות שהם היו ממש רכות שמדדתי והם טיפה יקרות...קרוב ל-500....

TheBlackFairy

New member
בתור אחת שרוקדת עם גיינור../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הן מאוד נוחות, ובעיקרון כמעט אין להן בעיות, אבל זה הכל תלוי בכמה זמן שעולים איתן (פעם בשבוע, כל יום וכו'). הן נראות לך רכות מסיבה אחת שהן עשויות מסיליקון, אבל הן לא רכות, כדאי שתבדקי את זה עם המורה שלך, מה היא ממליצה לקנות
. המחיר שלהן באמת יקר, לי הן עלו גם בסביבות ה- 500 יחד עם כל האביזרים, לסטודיו שלך יש הנחה בדאנס שופ
.

../images/Emo3.gifלי יש גיינור

הם ממש טובות במיוחד לאחת כמוני שאין לה רגל חזקה במיוחד. הן נותנות תמיכה טובה לרגל.

../images/Emo3.gifלי יש גיינור

הם ממש טובות במיוחד לאחת כמוני שאין לה רגל חזקה במיוחד. הן נותנות תמיכה טובה לרגל.

לי יש קפיזיו...

הן התרככו ממש מהר... אני לא כלכך יודעת איך לענות לך, כי אני לא מומחית בנעלי פוינט. התחלתי רק השנה
בכך אופן, תתחדשי

למעלה