שאלה - ניסוי - הצעה

שאלה - ניסוי - הצעה

לא יודע אם מישהו ניסה פה, ואני לא יודע אם יש פה הרבה שהגיעו לרמה הזאת, אבל בכל זאת שווה לשאול. אני וותיק שחוזר לפורום, אולי חלק מכם תזכרו אותי... יש איזה מאמר בטאגליינס שכתבתי מזמן מזמן... בכל מקרה, אני כבר לא חיצללתי למעלה מחצי שנה (וגם אז זה היה מאד קטן) בגלל שאני עסוק עד מעל הראש עם בגרויות וכל מיני כאלו. עכשיו חופש, תודה לאל, יש לי קצת זמן לחזור לחצלל. כשחיצללתי, בכל אופן, הגעתי לרמה שבה אני יכול לדבר עם התת-מודע שלי בחלומות, כדיאלוג נורמלי לגמרי. התת-מודע שלי הוצג בחלומות שלי על ידי דמות אישה בשם ויקי. (ראיתי את "איי-אם רובוט" יום לפני החצלול הראשון שבו דיברתי איתה חח) בכל מקרה, אני לא יודע אם יש פה עוד אנשים (אני מתאר לעצמי שכן) שעושים את זה, אבל הנה הצעה שאני מתכוון לנסות: תמיד עניין אותי המוח. חשבתי, שאם אני אהיה בחלום אני אוכל לבקש מהתת-מודע שלי לסדר לי את המוח בצורה של מזדרונות וחדרים - ואז לערוך לי סיור במוח. כאילו, אני אוכל לגלות דברים שלא ידעתי על עצמי, זכרונות מוחבאים (מחיים אחרים, אולי? אם יש דבר כזה :)) וכישורים. לא יודע, יהיה מעניין לראות איך המוח שלי נראה. מישהו ניסה את זה? אני אדווח ברגע שאני אצליח :)

SubSonicMadness

New member
אני זוכר אותך!

אתה בטח תזכור אותי (או שלא) בתור חצלול מתוק או צולל החלומות (כינויים דפוקים אבל הייתי קטן) לא יצא לי לנסות את מה שאתה אומר פה, אבל כן יא צי לזמן את התת מודע שלי בתור בנאדם או ישות כלשהיא ולהתחיל לדבר איתו\איתה וללמוד על עצמי דברים אחרים מעניינים \ שטויות כאלה

בטח שזוכר!

מה שלומך?? נחמד לראות שיש פה כמה וותיקים! :) מעניין אותי אם עוד אנשים הצליחו לזמן את התת-מודע שלהם. בעיקרון, כשחיצללתי באופן קבוע הייתי יחסית קטן - כיום, אם אני מצליח לחזור לזה, הדברים שאני אוכל לעשות יהיו כל כך עמוקים (נשמע רע, אני יודע) ומעניינים! לא יכול לחכות... :)

silverhawk

New member
או-אה, זה באמת רגע נוסטלגי

מה העניינים, תומר? לאן נעלמת לנו? הרעיון שלך נשמע מאוד מעניין, והוא מזכיר מעט את החללית של פבל (מה שאומר שזה בהחלט אפשרי). נשמח אם תעדכן אותנו בהתפתחויות. ויקי עדיין מבקרת אותך בחלומות, אגב? וברוך שובך לפורום!

silverhawk

New member
פבל היה אחד המנהלים עד לא מזמן

הוא יצר מעין חללית אליה הלך בחלום הצלול והקרין על 'מסך' זכרונות מהעבר. רעיון נחמד מאוד.

למעלה