שאלה? נטוריזם...

שאלה? נטוריזם...

נכון שזה לא הפורום הנכון לשאול לגבי חופים שיש בארץ.

בעצם... למה לא?

אולי יש כאן כאלו שיוכלו להגיד לי
מיקום מדוייק של חוף נטוריסטי כזה.

מישהו/י?

תודה

בלי קשר או עם

ממש בימים אלה מתקיים פסטיבל פשוט למי שלא מכיר מתקיים בדרום שומרים על כמות נשים וגברים זהה. רוב הפסטיבל בעירום

sharpantie

New member
נראה לי

שבחוף קליה ים המלח יש משהו בסיגנון. שווה בדיקה.
אם את מחפשת שותף, אני כאן.

כמו יתוש

תראי
הצקה זה עניין של נקודת מבט
אם את תהיי אחרי 20 שנה באי בודד ואני אתחיל לחפור לך אני מניח שתהיי מאושרת עד הגג
אם לעומת זאת את בחוף נודיסטים כבר 4 שעות וניסו לדובב אותך כמה עשרות גברברים חרמנים
אני מניח שגם אם אבוא להציע לך קרם הגנה חינם בלי שום כוונת זדון אני עשוי לחטוף קיטון של רותחין

הנקודה היא
שהצקה זה הצקה, גם אם המציק הוא טום קרוז
ואין שום צורך להעליב את ההומו שעירוס

dare devil ית

New member
בארץ אין תרבות מפותחת של נטורליזים

לכן כל אחד שיבוא (גם אם לבקש ענבים או להציע שתייה קרה) אני אצא מתוך נקודת מבט שהוא מנסה להתחיל איתי והעבודה שאני בחוף נודיסטים מרמזת על זה שאני טרף קל\ זורמת נהרות\ נימפומנית\ וכו'
אותו ערס שעיר בארופה סביר להניח שהיה נתקל בתגובה מנומסת יותר (כמובן עד שיפתח את הפה וישאל אותי: "מאמי, זורמת?"*

האמת, דווקא הדבר שהכי יפה בעיני בנטורליזים

זה שכולם לא יפים ולא מושלמים
עם הבגדים כולם\(כמעט)ן לומדים להסתיר את מה שלא ולהדגיש את מה שכן
בעירום כולם שווים
קטנים, גדולים, שעירים חלקים ....
ואז בא השעיר מוכרס הזה וזה קצת צרם לא

וסתם
נניח שאני רואה אותך ברחוב ואת מוצאת חן בעיני, אני עשוי לנסות את מזלי, לפחות עד שתגידי לא
ודווקא בחוף נטורלי לא?
בהנחה שכולם שם עירומים בלי מחיצות

לאו דווקא..

אני וזוגתי שתחייה אספנו חוויות נעימות מהפעמים שיצא לנו ללכת לחופים מבודדים פה בארץ.. היה ממש רגוע ושליו. היו שבאו לשאול אם יש פותחן ליין או אש.. ואז החזירו והלכו להם, לא הציקו ולא בהו בנו ולא היה מגעיל בכלל. היה אולי אחד בעצם.. שהיה ממש חביב וסירבנו בנימוס. כל השאר ממש היו בסדר:)

כשהאקסית שלי ואני השתזפנו בחוף געש

הכול עבר טוב בהתחלה, היינו לבד או כמעט לבד.
חמש דקות אחרי שהיא הורידה את הבגדים החלו להצטופף סביבו אולי 10 גברים כשכל החוף היה נטוש.
זה היה לא נעים בכלל.
אחר כך גם בא איזה בחור מעמותת הנטוריזם הישראלית (שלבש בגדים) והביא לנו כרטיס ביקור שלו ואמר שהם מחפשים אנשים כמונו (ובעצמם התכוון לומר שהוא מחפש בחורות שאוהבות להיות עירומות כי כשאר הגברים ביקשו ממנו כרטיסים הוא לא נתן להם)
מאז לא יצא לי להשתזף בעירום בארץ, זו לא זכורה לי כחויה נעימה במיוחד.

אז אל תלכו לחוף געש..

אנחנו מוצאות נקודות מבודדות ופשוט מורידות בגדים.. מעיינות, חופים, נחלים..
שתיינו טיילנו הרבה בארץ..אז אנחנו מכירות מקומות מתאימים ;)

למעלה