שאלה נוספת

שאלה נוספת

מה קורה עם היתושים
? אין איזה טיפול גורף לכל הישוב? עם ערב אנחנו בדיון הקבוע לפתוח חלונות ולהרגיש מעט את קרירות הערב אך מצד שני להעקץ בלי סוף או אופציה ב' להחנק בבית סגור (שגם אליו מסתננים ה-
). כל האמצעים הבייתים להרחקת היתושים ממש מצחיקים אותם. ואיך אצלכם?

בעיה כלל איזורית

בעיית היתושים היא כלל-איזורית. הפתרון? רשתות, מאווררי תקרה, קטלנים, מרחיקי יתושים, מגבות מטבח, נעלי בית...

אבל זאת בעיה הרבה יותר רצינית

זה לא קיץ רגיל - כאילו יש פה מדגרה. היישוב צריך לעבור ריסוס/הדברה או משהו במיוחד באזור ריכוזי מים. צריך פתרון יותר מסיבי כי ליל קיץ בגינה אינו חוויה נעימה.

לדעתי היתושים צוחקים לנו בפרצוף

אצלי בכל הבית יש רשתות! בכל חדר אני מפעילה את המכשירים שמפיצים ריח דוחה ע"מ להרחיק יתושים ! ובכל זאת אתמול בלילה, אני והבת שלי יצאנו לציד בכל הבית והרגנו קרוב ל 20 יתושים,דיי שמנים. בכל חדר שסיימנו לחסל את היתושים כיבינו את האור, עד שנותרנו עם נר דולק בחדר אחד ומנורה כחולה שאמורה להרוג אותם(שלא הזיזה לאף יתוש - או יותר נכון יתושה). בבוקר מצאתי שכולם נעקצו ובנוסף מרחנו מישחות למיניהם. סיפור מדהים,לא?! חייבים לעשות משהו ודחוף !! האמצעים הקיימים לא עוזרים,והקיץ עוד לפנינו.ועוד משהו קטן, לא קנינו בית עם חצר, כדי שנוכל לשבת בערבי הקיץ בחוץ ולאכול אבטיח קר עם גבינה בולגרית ולשתות בירה קרה...? על החלום הזה נאלץ לוותר,אם לא יפעלו מיידית נגד המפגע הקשה שנקרא י ת ו ש י ם. שיהיה לכולם לילה שקט ....בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אירילה

New member
../images/Emo177.gif הכי פופולארי ואהוב../images/Emo24.gif

עובדה!!!!! כולם מוחאים לו כפיים

kiyossi

New member
נראה לי שהחלום של היתושים

מתקרב ושלנו מתרחק? לגבי ה
והבולגרית לא ממש יודע...אבל לשבת על
טוב ואחרי זה עקיצה טובה?=חלומו של כל
מתבגר. אגב-אולי קשור גם לריח של הביוב שמגיע מהוואדי?

ד2003

New member
יש לטפל במפגע היתושים הכלל איזורי

א.לרסס בנחל מודיעין המהווה מקור הדגרה. לפי קריאה בפורום כפר-האורנים לומדים שגם להם
לפי ציטוט משם דברי מושי אשר - "ההדברה עצמה (בנחל) אמורה להתבצע ע"י מועצה מקומית מודיעין עילית (קרית ספר) בהסכם בין 3 מועצות באזור. החומר להדברה ממומן ע"י המועצה שלנו. פניתי לראש המועצה מודיעין עילית (הרב יעקב גוטרמן) בעניין ואני מתכוון להציק לו עד שאדע שכל שבועיים מתבצעת הדברה לפי ההסכם." אם כן ,מזכירת היישוב לפיד צריכה לבדוק שאכן כל שבועיים מתבצעת הדברה. ב. הנחיות לתושבים למניעת דגירת יתושים - ריקון מים של כלים בחצר: אדניות, עציצים, דליים, חביות, צמיגים ועוד. - פתיחת סתימות במרזבים. - למנוע ולתקן נזילות מים בחצר, בגינה ובביוב. - למנוע שלוליות עקב השקיית יתר בגינה ובשטח חקלאי. - לנקז שלוליות בחצר ובגגות הבתים. - לדווח לרשות על מצבורי מי גשמים בסמוך לישוב. - לבדוק מרתפים ומקלטים. במידה והוצפו במי גשמים יש לדווח למחלקת תברואה. - יש לדווח למועצה על נזילות / זרימה של מים או שפכים בשטח.

lake of fire

New member
האם נעשות פעולות להרחקת היתושים?

האם מישהו יידע את המועצה???

למעלה