שאלה נוספת

אם אתה צודק

אז זה נכון גם לגבי,אבל אם אני צודק התמונה היא שונה לגרמי,הרי אני מאמין שאלוקים הוא רחום וחנון,גם אם אני לא אהיה 100 אחוז,בסופו של דבר אני אגיע לגן עדן

Governor

New member
אתה יכול להיות רגוע. תפקידך כבר

הושלם, ואתה יכול להמשיך במסעך למחוזות הלימבו של אמונתך בעולמות אחרים. נוצרת לתכלית אחת - לשמש אזהרה למין האנושי על מה שיכולה בורות/בערות לעולל... 0284392000

Governor

New member
מות? יש דברים גרועים ממנו.

למשל, להיות אידיוט כמוך...

sem hasoi

New member
הצעה לי אליך

מקצת עיונים שעשיתי פה בפורום התרשמתי שיש לך קצת ידיעות כלליות במדע ושאתה רוצה לשכנע אחרים בטיעונותיך אך מה אני סבור שלמרות ידיעותיך מעטים הם האנשים שקוראים ברצינות הודעות כמו של משתמש כמוך שכל הזמן משיץ ומקלל וחבל כדי שיקחו בצורה קצת יותר רצינית הייתי מציע לכתוב את ההודעות פה בצורה יותר תרבותית כדי שיקחו אותך יותר ברצינות ,אלא אם כן אתה ממש נהנה לקלל אבל במקרה הזה תצטרך לוותר על הרצינות של ההודעות שלך ומדבר אחד שהדעות שלו בנושא אתאיזם ודת לא רחוקות משלך ! בברכה .. ואל תקלל כל הודעה שניה !

Governor

New member
`אני סבור שלמרות ידיעותיך מעטים

הם האנשים שקוראים ברצינות הודעות כמו של משתמש כמוך` אני מאמין שאנשים קוראים את המידע הטכני שאני מספק. איני מגדף אלא מחווה דעתי על רמתם השכלית של בני-פלוגתא מסוימים, תוך שמוש במונחים קליניים... 0284392000

Governor

New member
מות? יש דברים גרועים ממנו.

למשל, להיות אידיוט כמוך...

למעלה