שאלה נוספת

שאלה נוספת

האם הבנתי נכון שבמידה והמחזור שלי הוא 28-29 יום אז זמן הביוץ שלי הוא בין 9 ימים ל- 17 ימים מיום קבלת המחזור? והאם ממולץ לקיים יחסים בכל אחד מן הימים בזמן הזה?

קובולט

New member
אומרים....

יש כאלה שאומרים יום כן יום לא להשבחת הזרע ויש שאומרים כל יום, למשל הרופא שלי אמר כל יום ,גם הוא אומר שאת המחזור מחשבים לפי יום הדימום הנורמלי ולא הכתמים מקווה שעזרתי קצתת ואת יודעת שמטרת הפורום לעודד אז יש לך לתרום לנו מניסיונך הראשון בעיקר על הבדיקות הראשונות וכו' אז ברוכה הבאה

טאיה1

New member
ההמלצה הרווחת היא

דווקא לקיים יחסים יום כן יום לא, כדי לתת לזרע להשתבח מפעם לפעם. מצטרפת לאיחולי ה"בהצלחה" ושילך לך בקלות גם בפעם הקודמת

אם אפשר...

רק לענות לי לגבי חישוב הביוץ, כפי ששאלתי האם זה באמת בטווח שבין 9 ל 17 יום מקבלת המחזור הראשון?

טאיה1

New member
תשובה

הביוץ אמור להיות 14 יום לפני המחזור. במקרה שלך ביום ה- 14,15 קיום יחסי מין בטווח שבין היום ה-9 ליום ה- 17, בהחלט אמור לכסות.

tooltool

New member
שמש יקרה ../images/Emo42.gif

ממליצה לקרוא את המאמר ששמה מעין לגבי חישוב הביוץ שם בוודאי תמצאי תשובה... בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
זמן הביוץ הוא 12-14 מיום המחזור

אבל חלון הפוריות הוא גדול יותר משום שהזרע יכול לחכות לביצית עד 72 שעות במקרה הטוב. ובימים האלו, של חלון הפוריות מומלץ לקיים יחסים יום כן, יום לא ויום למה לא.

למעלה