שאלה נוספת...

AdamP

New member
שאלה נוספת...

בהמשך לשאלה הקודמת... ידוע שרוב הבנים היו מתים לראות את החברה שלהם ביחד עם עוד מישהי... אבל עד כמה החברה שלהם בכלל הייתה רוצה לראות אותם עם עוד מישהו? בנים אוהבים לראות שתי בנות ביחד, אבל עד כמה בנות אוהבות לראות שני בנים ביחד?

ממממ...

אין לי בעיה לראות שני בנים ביחד, זה אפילו יכול להיות מאווווד נחמד... אבל שלא יהיו נשיים כאלה.. בע \: לא משנה, בכללל מקרה לא היה לי בעיה נגיד לראות את חבר שלי מתנשק עם איזה בן אחד.. נראה לי.. אבל הוא לא בקטע.. אז.. בעיתי קצת [:

Hypnotize

New member
אוקיי...

שני גברים ביחד... שווה ביותר! אבל אני לא הייתי רוצה לראות את הבן זוג שלי עם גבר.. אני אוהב ששני גברים, אף אחד מהם לא חבר שלי, יפנקו אותי..

EverMan

New member
אני מעדיף לראות את החברה שלי

איתי , לא עם מישהי אחרת ... אולי יהיה נחמד להוסיף עוד מישהי ... אבל , לא יודע. אני לא "מת לראות אותה עם מישהי".

MaGeFa

New member
אולי זה רק אני, אבל...

אני רוצה את חברה שלי איתי לא עם עוד בת , ולא עם עוד 200 בנות, היא לבד מספיקה לי. ותאמינו לי כשאוהבים , החברה זה כל מה שרוצים , ולא מעניין אותך אם יהיו עוד 90000000 כוסיות לידך... (אבל.. זה רק אני.. )

B o o b a

New member
אני ראיתיייי

אני ראיתי הם לא ממש עשו את זה אבל הוא עשה לו ביד חחח זה כזה ממי זה ממש שווה !

Angelred

New member
../images/Emo170.gif

לא אני ממש לא מעונינת לראות את החבר שלי או כל בן אחר עם עוד בן לא שיש לי משהו נגד הומאים זה פשוט לא עושה לי את זה. שלכם שירן

למעלה