שאלה נוספת...

sideshow

New member
שאלה נוספת...

הקשורה למלחמה הפעם: על פי הסדרה "משפחת סימפסון": מי ניסה/ניסתה לחסל את מנהיג עיראק? מי מנע את החיסול ומאיזו סיבה?

frodo

New member
קשה לי להאמין

שיש לך טעות לפי ההודעות שלך בפורום, אבל אתה בטוח שלא התבלבלת ומדובר על מלחמה אחרת? בכל מקרה למקרה שאני לא זוכר נכון את הפרק וזה כן מנהיג עיראק: אברהם סימפסון, ומי שמנע את החיסול היה מר' ברנז.. איך אני לא זוכר בדיוק, משהו עם טפיחה על הגב אם אני לא טועה.. אני אבדוק את העניין ואתקן את התשובה. אם לא יעשו זאת לפני.

sideshow

New member
אני בטוח במה ששאלתי...

תמשיך לחפש ותמצא את התשובה..

ליטן א

New member
../images/Emo128.gifאייב סימפסון ניסה להרוג את היטלר

וכיוון עליו את הרובה, אבל ברנז זרק לעברו בטעות כדור בייסבול, והרובה ירה קצת למעלה.. לגבי השאלה עם סדאם.. זכור לי משהו.. אבל אני לא זוכר מאיפה..

ליטן א

New member
יודע מה.. זאת לא טעות..

אולי.. בטוח היה הקטע עם היטלר.. אבל יכול להיות שהם "מיחזרו" ועשו קטע דומה על סדאם..

כדור טניס

הדמות שניסתה להתנקש בסדאם היתה החברה של קראסטי (מהפרק שהילדה המשותפת שלהם צצה), וקראסטי עצר אותה בגלל שסדאם היווה מקור בלתי נדלה לבדיחות מבחינתו, ומוות שלו היה משאיר אותו ללא חומר.

sideshow

New member
יפה מאוד. זו אכן התשובה הנכונה

הפרק מתוך עונה 12 ושודר בארץ ביולי האחרון. כאן המקום לציין שאת סופי, בתם של קראסטי והבחורה שהוזכרה לעיל, גילמה השחקנית הצעירה והיפה דרו ברימור. ואסיים בציטוט מתוך הפרק: Saddam Hussein? They should call him so damn insane!" - Krusty"

איטצ'י וסקראטצ'י

אני זוכר שהיה פרק שאיטצ'י וסקראטצ'י התעללו בנאצי, אני חושב שזה היה היטלר.

למעלה