שאלה נוספת

שאלה נוספת

מהסרטים יצא לי לראות את הסרטים ושמתי לב שאש סובל מנטיות אובדניות בזמן שכולם עומדים בצד מבועתים אש רץ ללב הסכנה לדוגמא סרט ראשון מיו נגד מיוטו אש רץ ישר בניהם ומתאבן סרט שני שמולטרוס זפדוס וארטיקון נלחמים אש רץ ישר ללהבות קרני הקרח והחשמל שלהם סרט רביעי שההוא מצוות רוקט תופס את סלבי אש קופץ על המבער שלו מפוצץ אותו וצונח צניחה חופשית מה יש לילד הוא רוצה למות אם כן אין לו דרך קלה יותר?

rocket

New member
חחחחחחחחחח

אם הוא רוצה למות אשמח לעזור לו ! סליחה עדית ^^

Yosh Yosh

New member
עידית זה עם שתי י'! >_<

ואני מאז ומתמיד אמרתי שלילד יש נטיות התאבדות חמורות

ash 1

New member
שכחת להוסיף את הספיישל מיוטו חוזר..

כשאש זרק את עצמו שוב ושוב על הרובוט המעפן ההוא.... אה וכבר היה לנו דיון כזה...

לא שאלתי אם הוא נהנה להכאיב לעצמו

אלה אם הוא באמת ובתמים רוצה למות כי אם כן אני לא מבין אין בפאלט מספיק סכיני מטבח?

הוא מוכן למות

כדי להציל את החברים שלו
אש מעולם לא היה ידוע ביותר מדי איי קיו, הוא מאלה שקודם עושים ואח"כ חושבים.

זה מה שהם רוצים שתחשוב

את מי הוא ניסה להציל בדיוק בסרט השני הם סתם הלכו מכות והוא רץ ישר ביג דיל אז העולם יהרס צריך ישר לקפוץ ללהבות?

מלאכית16

New member
אש תמיד היה בן אדם ../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

עם נטיות.... חוץ מהעובדה שכשהוא מנסה להתאבד זה מצחיק כי לא היצור הכי חכם בעולם... אבל אמ...אני חושבת שזה יפה שהוא מוכן להקריב את חייו למען החברים שלו...עד כמה שזה נשמע סטייל קטנטנות... אני חושבת שכמובן העובדה שבאנימה אי אפשר למות, ברוב המקרים, מעודדת אותו לעשות שטויות.... כמה פעמים הוא כבר נפל מצוק, קפץ לנהר שוצף, קפץ מתחת לגלגלי מכוניות, או מתחת למכוניות מבלי למות

Yuske

New member
....אממ מרגש?...

גם לא לשכוח את הסרט ה-3 שהוא רכב על צ'אריזאד *געגועים+בכי ללטאה המגניבה עם הכנפיים!* בזמן שצ'אריזארד ואנטיי נלחמו...כאילו לא יהיה יותר פשוט (לצ'אריזארד) אם אש לא יהיה עליו? (למרות שהוא בקושי שוקל משהו אם כי הוא אוכל בכמויות....) ואם הוא רצה למות אז הוא פשוט יכל לקפץ מעל צ'אריזאד לתוך התהום בתקווה שיתקע בגוש או המה-שמו הדוקרני שאנטיי יצר....(*מעקם פנים*-אבל אז צ'אריזארד היה מציל את אש במקום את העולם......) בקיצור לילד יש בעייה פסיכולוגית קשה.... דרך אגב: מתי הוא היה מתחת לגלגלי מכוניות?

Suikun

New member
כן, טוב,

תראו, אני משער שהיפנים הנחמדים שיצרו את פוקמון מנסים להראות כמה אש טוב לב, על ידי כך שהוא מנסה להקריב את עצמו לטובת אחרים בערך בכל פרק אפשרי, שלא נדבר על הסרטים.. זה מה יש.. גם בסרט החמישי אין לו בעיה לתקוע את הראש שלו בכל מני חפצים בשביל להציל מישהו.

gloom

New member
מה נראה לכם

הם עשו את זה רק בשביל המתח אבל הוא אף פעם לא ימות וגם הסיבות הם לא הגיניות בשביל המוות אבל הוא ממש יצור והוא רק כלי משחק בידי היפני עם הנטיות התאבדות, אני בעד להגדיל לו את המשכורת החודשית.

בסדר רוצה לעזור לחברים שלו אבל יש

גבול בסוף ילדים יפנים קטנים יראו איזה מישהו על פסי רכבת הם ידחפו את הראש על המסילה למנוע מהרכבת לפגוע בו ולפגוע בהם תחשבו על זה!!!

מה שביא אותי לתאוריה

שפוקימון זה בעצם תוכנית של הממשל היפני לדילול האוכלוסיה בגרימת התאבדות ע"י פוקימון

Yurismaster

New member
אולי באמת הגיע הזמן

שאש ימות? יחליף אותו מישהו טוב באמת כמו...גארי או סתם מישהו יותר אינטיליגנטי (דבר שלא מסובך להשיג) וכולם שמחים!

למעלה