שאלה נוספת

Superboi

New member
זו בדיוק הנקודה

"בידיעה שהוא לא מתמודד מבחינתם". הארי חייב להתמודד בטורניר כמו כל אחד אחר.

HassiD

New member
מה זה כמו כל אחד?

זה שמציעים לו עזרה, זה בסדר? זה שת'כלס בסוף מודי ארגן לו עזרה והכל, זה תקני? זאת מה שמציק לי, כשהם רוצים - הם יכולים לעזור, ופתאום פה כולם תמימים....

HassiD

New member
שאלה נוספת

טוב, אני יודע שעכבר שאלתי את "שאלות-השבוע" שלי, אבל פתאום נזכרתי בעוד שאלה שהייתה לי, ולא הייתי בטוח אם להכניס לשם, או לפרסם חדש... בכל מקרה, אני מתנצל על ה"הטרדה" החקיגה - לא יקרה עוד. ולשאלה: מה הקטע הזה של "חוזה קסמים מחייב" עם הגביע? מה יותר פשוט מלאשר את הארי כמתמודד, אבל להורות לו להכנע/לפרוש בתחילת כל משימה? הרי להפסיד תמיד אפשר, אז הוא יכול פשוט להפסיד בכוונה בכל פעם מיד וזהו.... כולם מרוצים. יש רק 3 מתמודדים באמת, והארי לא נכנס לסכנות...

Superboi

New member
כולם קיבלו עזרה

פלר ממקסים, קרום מקרקרוף, וסדריק מהארי וקראוץ'. אבל זו עבירה על חוקי הטורניר, לא החוק של גביע האש. אם מחליטים מראש שמתמודד מסויים לא נחשב מתמודד, ונמצא שם רק בשביל ההצגה, זו הפרה של החוזה עם הגביע.

HassiD

New member
למה?

הרי בסוף הם מביאים את הפרס, הם פשוט מחליטים לא לתת לו ניקוד כמו לכולם, אפשר להגיד להם משהו? אם הם "מצמידים" לו מישהו שיעזור לו, זה סותר משהו בחוזה?

Superboi

New member
בגלל שזה חוזה קסום

כנראה שהיה קורה להארי משהו אם הוא היה מסרב להשתתף או מרמה (מפסיד בכוונה). ע"ע הנדר הכובל.

HassiD

New member
להפסיד בכוונה זה לרמות?

אם מתמודד מפחד מידי במשימה, הוא לא יכול להפסיד אותה? עד לאיזה רמה זה מגיע? אם נגיד הוא לא היה מוצא קסם צלילה, הוא היה חייב לטבוע כדי להציל אותם?

Superboi

New member
זה מה שהבנתי

"עלינו לפעול על פי החוקים, והחוקים מכתיבים לנו שאותם אנשים ששמם עלה מתוך גביע האש חייבים להתחרות בטורניר".

Superboi

New member
כלומר הוא חייב לפחות לנסות

לא יודע מה המתמודדים אמורים לעשות אם אין להם פתרון למשימה, אבל אסור להם לוותר מראש על כל המשימות, או לקבל עזרה מהשופטים, או להתחרות בלי לקבל נקודות – כי כל אלה לא נחשבים "להתחרות בטורניר".

HassiD

New member
בנוסף

יכלו "רשמית" לא לכלול אותו. ז"א כדי לרצות את הגביע היו מביאים אותו לתחרות, מגלים לו מה לעשות (אולי אפילו עוזרים לו), ולא מביאים לו ניקוד בפועל...

למעלה