שאלה נוספת...

שאלה נוספת...

האם דרך התוכנה הזו (קיובייס)יש אפשרות לפצל שיר מוזיקה מהזמר למשל..ואם לא אז איזה תוכנה כן עושה את זה ואיפה משיגים אתזה ? (דבר נוסף שלא בדיוק שייך לפה אבל אולי חלקם מבינים. אני מחפש מכשיר הקלטה שדומה למכשיר הmp3 רק שבנוסף ליצאת אוזניות יהיה גם אפשרות לכניסה להלטה פנימית(למשל ממקסר ישירות למכשיר) (זה אומנם דומה לטייפ מנהלים אבל לא זה מה שאני מחפש.תודה זה נורא דחוף לי

הפרדת VOCAL מהפלייבק

שלום לאיש הצפוני. אתה למעשה מחזיק בידך כרגע קובץ שמע מסוג סטריאו- ולא מפוצל לערוצים. יש פלאגים שונים שמבצעים את מבוקשך אולם אף פלאג לא מבצע זאת בשלמות. תמיד ישמעו את הזמר/ת "חלש" "מאחורה" במיקס. הסיבה היא שכלים רבים חולקים את אותם התדרים של הקול האנושי, ואני אסביר: לדוגמא: בוא נגיד שהתדרים המוזיקאלים שהקובץ שלך מכיל, נעים על סולם ערכים בין 1 ל- 10. הזמר/ת נמצאים בין 3 ל-8 לצורך הדוגמא. אתה מפעיל פלאג בו אתה נותן הוראה לחתוך/להנמיך משמעוית את התחום הנ"ל- בין 3 ל-8. הבעיה היא שכלים נוספים אשר נמצאים בטווח התדרים הללו- יחתכו. אתה תקבל שיר שהתדרים המודגשים בו יהיו 1-2, ו- 9-10. אם נחזור רגע לעולם המוזיקה והשמע, אתה למעשה תקבל קובץ שיש בו בסים מודגשים מאוד ותדרים גבוהים מודגשים מאוד, וחלש חלש ישמעו בכל זאת את מבצע/ת השיר. אם נלך לתצוגה הגראפית של ה- EQ, נקבל צורה של פרבולה, שעולה מעל ציר ה- X בתדרים הנמוכים, יורדת מתחת לציר ה-X בתדרים האמצעיים (זו ההנמכה של הזמר/ת), ועולה חזרה מעל ציר ה-X בתדרים הגבוהים. תחשוב על האות U שהקצה התחתון שלה נמצא מתחת לציר ה- X והקצוות השמאליים והימניים נמצאים מעל. הדבר אפשרי בהחלט לביצוע בקיובייס, באמצעות כל אקולייזר רחב טווח תדרים. אז כן, זה אפשרי ברמה מסויימת אבל תמיד התוצאה שמתקבלת היא בגדר חלטורה. בהצלחה.

נישמע מענין

לדעת לעומק איך זה עובד.אבל באחלט מסובך.רק את העיקר לא הבנתי.איך בדיוק אני עושה אתזה ומבצעה אתזה בקיובייס

למעלה