שאלה נוספת על אבץ

דניאלה12

New member
שאלה נוספת על אבץ

אז קיבלנו את האבץ שהזמנו של e lyte, מקריאת שירשורים קודמים מבינה שכדאי לחלק את הכמות היומית (7 טיפות) למספר פעמים ביום, שאלתי היא מדוע? האם יש נזק בקבלה של כל הכמות במנה אחת? הבעיה שלי היא שאני יכולה לתת את זה רק בבקבוקים, בבוקר הם אוכלים בקבוק, וזו ההזדמנות שלי לתת להם את האבץ, בגנים יש גם בקבוק אבל אני לא חושבת שישתפו איתי פעולה, וכך יוצא שכבר מגיע אחה"צ שאז אני מבינה שלאבץ יש תכונות מעוררות וגם כך קשה להם להירדם אז אני לא רוצה להוסיף על זה. למישהו יש תשובה או עצות כיצד לתת את האבץ, לצערי שלא דרך בקבוק אני לא רואה את זה קורה.

Alizaslu

New member
אבץ

לאבץ של ELYTE אין טעם אז אפשר לתת עם הכל. רשק תפוחים מעדנים וכד'. אנחנו נותנים חלק מהתוספים גם עם חטיפים שהילד אוהב. למשל במבה (אני יודעת שזה גרוע ) אבל נותנים לו כדי להגניב תוספים. לוקחים במבה חוצים ל2 עושים חור קטן עם קש של שתיה קרה ומטפטפים לתוך החור את התוסף . במקרה שלך 7 טיפות זה יותר מדי אז לטפטף כ-2 טיפות לכל חלק של במבה . אגב את האבץ אפשר לתת גם עם מים. לטפטף לכמות קטנה של מים. כדי להיות בטוחים שישתה את כל הכמות הדרושה. בכל מקרה אל תתחילי מ7 טיפות תתחילי בהדרגה . בהצלחה

אור לנו

New member
אפשר לתת בכפית

האבץ של אי לייט חסר טעם לחלוטין, אני שמה בכפית את האבץ + ויטמין A + סלניום יחד ונותנת לפשוש שלי, הוא לוקח את זה בלי בעיה. לגבי לחלק את המנה - אני נותנת את כל המנה של האבץ של אי לייט יחד - סה"כ מדובר על מינון נמוך יחסית. אם אני מוסיפה עוד אבץ אז אני אתן אותו בזמן אחר. ודר"א - אני לא ראיתי שום תגובה של עירות יתר כאשר נתתי את האבץ הזה בערב.

מתן הטיפות הוא לפי משקל הילד בהדרגה

היי דניאלה 12, באבץ הנוזלי יש בערך מ"ג לטיפה. 7 טיפות נותנות 7.8 מ"ג אבץ. האם זהו אבץ אלמנטלי? לא זהו אבץ סולפט . זו כמות קטנה מאד ולרוב הילדים צריך לתת 30-60- ולעיתים אפילו יותר מיליגרמים. כך ש-7 טיפות רשומות כמחצית המנה יומית, לילד רגיל. לצערי האבץ הזה מאד מאד לא נעים בלקיחה על בטן ריקה והיות ואני אישית ניסיתי זאת והסתובבתי כל הבוקר עם צרבת וכאב, אני ממש לא ממליצה. לכן אני לא מצטרפת להמלצות לתת אותו בבמבה או בכפית, אלא אם מדובר על אחרי ארוחה. את בהחלט יכולה לטפטף אותו לתוך בקבוק מזון, שתייה או כל מעדן מתאים, אך לאחר מזון. והערה נוספת- לי הוא ממש, אבל ממש לא טעים בלקיחה ישירה. גם לא נעים בפה. לכן כדאי למהול היטב ולערבב. אני נותנת אותו בבוקר, אחרי ארוחה קלה ואחה"צ , או בערב. לא ראיתי היפר או התעוררות משמעותית ממנו. אולי רק לזמן קצר. הקלציום עשה יותר אצלנו, מבחינת התעוררות.

למעלה