שאלה נדושה..

שאלה נדושה..

איך המסע לפולין השפיע עליכם (אם בכלל) בנושא המוטיבציה לשרת בצה"ל?? ~קיבלתי היום זימונים, עוד מישהי קיבלה זימון ללוחמה?~

טיפקסית

New member
שאלה יפה

אני אישית לא רואה את עצמי משרתת בקרבי [לפחות לא כרגע] מה גם שאני לא אוכל להגיע לקרבי בגלל שאני בת למשפחה חד הורית,בדר"כ אותנו החבר'ה החד הוריים מציבים לשירות או עורפי או בתפקיד שהוא בחייל קרבי אבל הוא עורפי. אני אמורה להתגייס ב-19.7.2005 [בחיפה אם זה מעניין] ובמניל"ה סימנתי מקום 1 חיילת במערך הטכני בחיל האוויר אני רק יודעת שאני מיועדת לכל"צ [כלל צה"לי] אבל חשוב לי להיות בתפקיד שאני ארגיש שאני תורמת לפי היכולת העצמית שלי,גם אם זה לא בלוחמה. להרגיש שאני נותנת מעצמי משהו,ושאני איהנה ממה שאני עושה. אני חושבת שאני אוכל להוכיח את עצמי במערך הטכני של חיל האוויר כי זה גם לתת שירות למטוסים של צה"ל שלאחר מכן עולים לטיסות ולמטרות תקיפה יכול מאוד להית שבכלל יייעדו לי תפקיד אחר,אין לי מושג. קשה לדעת כי התאריך של מי שקיבל 19.7 הוא כרגע זמני וכנראה ישתנה עוד כמה פעמים. אני אישית מקווה להתקבל למשהו שאני אוכל להוכיח בו את עצמי ועל הצד הטוב ביותר אני לא חושבת שלוחמה זה משהו שהוא וואו כי לכל אחד יש יכולת בתחום שונה מהאחר ולכל אחד הצד החזק שלו וככה כל אחד יישרת במקום שבו הוא יוכל להוכיח את היכולת האישית שלו וזו התרומה שלו למדינה,לארץ

Pukipsey007

New member
הממ.. שאלה מעניינת

לא, לקרבי עוד לא קיבלתי
לפעמים נראה לי שכל המיליטריזם הזה של החברה הישראלית מיותר. לפעמים קצת פחות. אין לי תשובה חד משמעית.

אין ספק ש..

יש הרבה יותר מוטיבציה לשרת בצה"ל אחרי המסע, באופן אישי לפחות. בכולופן- כן, קרבי היה על הפרק, אפילו שלחו לי זימון לגיבוש. אבל אז צה"ל החליט שאני לא מתאימה בגלל משקל. אז אני בחיפוש אחר תפקיד הולם אחר.

למעלה