שאלה נדושה לגמרי...

מיכי 10

Member
שאלה נדושה לגמרי...

בימים האחרונים אינני מקבלת הודעות לדוא"ל שלי על תגובות שהתקבלו להודעות שלי בפרומים שונים ב"תפוז". זאת למרות שלא ביטלתי את ה"וי" לקבלת התראות במייל.
האם אפשר שההתראות יחזרו להגיע כרגיל?

מיכי 10

Member
האם זה המקום הנכון לשאול בו? אם לא, אנא,

הפנו אותי לפורום הכן נכון.
בתודה.

גם לי זה קרה

אין לי מושג למה... ואז מצאתי את כולן בספאם...

אחרי שבוע זה הסתדר.
אין לי מושג מה קרה?

מיכי 10

Member
תודה לך על תשובתך.

מהפורום הזה (תמיכה) התייאשתי לגמרי, והפסקתי להיכנס אליו בכלל. וכיוון שלא היו לי התראות, לא ראיתי עד עכשיו את תשובתך.
היום פנתה אלי המנהלת שלי מ"תפוז", ושאלה אם עניין ההתראות הסתדר. כתבתי שלא, ורציתי לבדוק בספאם ממתי בדיוק אין לי התראות (שבועיים וחצי). ואז מצאתי ,להפתעתי המלאה, את כל ההתראות בספאם
כמו שקרה לך.

שאלתי מה עושים, והיא אמרה שיש בדואר (אבל בכל סוג של דואר זה מופיע בצורה שונה) אפשרות להגדרת "לא ספאם".
חיפשתי הרבה, ולבסוף מצאתי, והחל מהיום אחה"צ, יש לי שוב התראות!

שוב תודה, תפו ופוזה,

ממיכל.

Witchcrafts

New member

לפעמים, בעיקר בפורום טכני, מעבר של חצי דקה על העמוד הראשון בפורום יכול לחסוך המתנה ארוכה יותר. לו היית עושה זאת, היית מגלה ששאלו משהו עם עיקרון דומה כמה שרשורים מתחתייך כשרעיון תיבת הספאם מצוי אפילו בנושא ההודעה ולא בתוכן שלה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=10&messageid=168169305

אמנם אני פה כדי להושיט תמיכה ושמחה לעשות זאת, אך אני מצפה שגולשים ינסו לעזור גם לעצמם ולא יקטינו ראש ואז יקטרו על התנהלות המקום (במיוחד כשמדובר במנהלת שיודעת איך הדברים עובדים).

מיכי 10

Member
תודה על הפרח, אבל התשובה שלך מאד לא הולמת,

לדעתי. בעיקר לא מנהלת של פורום תמיכה.

לתת לי תשובה על בעיה טכנית עשרה ימים לאחר שפניתי, זה מוגזם, אפילו אם היה מדובר במכתב בדואר (דואר ישראל, לא דוא"ל).

הקישור שהבאת, לא היה עוזר לי בכלל. אינני אשת מחשבים, וסתם לשלוח אותי אז לספאם, לא היה עוזר לי באותו שלב.

והעיקר - מה היה כל כך קשה בלכתוב לי הַפניה כלשהי לשרשור אחר, או אל פורום אחר?
כולה עניין של טיפת תשומת לב וטיפת נימוס.

אני לא שייכת לשום פורום תמיכה, ואף על פי כן, מנסה לעזור לכל מי שאני מוצאת עם תהיות בדרך בפורומים שונים, ועושה זאת בכיף. בדיוק כמו שעשתה גם *תפו ופוזה* כשכתבה לי.

למעלה