שאלה מ&#14

אשאל אחרת

האם מי שלא בגד כלל, יבגוד בפעם הראשונה? התשובה ברורה - כן! ללא הכללות, אבל המציאות מראה זו. ומי שבגד כבר? מצד אחד הוא כבר חצה קוים אדומים ומכיר את טעם המים הגנובים. נפשית, אולי יהיה לו קל יותר לבגוד בפעם השניה. מצד שני, אולי לאחר שטעם בא על סיפוקו והחליט אחרת, מכיוון שראה גם מה המחיר הנלווה (+ מע"מ). הדבר החשוב הוא לראות אם החוסר שדחף לחפש השלמות בא על תיקונו או לא. זו שאלת המפתח והיא תיתן את התשובה - שוב, ללא הכללות.

הכוכבת

New member
לא בטוחה שהבנתי

אתה אומר שכולם אבל כולם בוגדים באיזשהו שלב???

לא כולם, חלילה

יש כאלו שמתים לפני שהספיקו (סתם ציניות מחויכת). אבל ברצינות, שימי לב שכתבתי שהתשובה היא ללא הכללות. אבל האם יתכן? בודאי.

modoo

New member
השאלה הנשאלת בעצם היא...

מהי בגידה ? מהי בעצם.

בידה היא...

בגידה היא - כאשר יש רומן ממושך(ולא סטוץ חד פעמי(לא שאני מצדיקה את זה)

noshi1

New member
אפשרות גבוה- שכן!../images/Emo12.gif

כאחת , שעד לפני שנה היו לה גבולות מסומנים אדומים וחדים שאי אפשר ולא עלה על דעתי לחצות אותם... והנה היום אני עומדת הרבה הרבה מעבר להם... בגלל נסיבות, ידיד שחזר לחיי, רגישות שונה שמזמן לא היתה לי עם בעלי... אני אומרת בביטחה: כן זה אפשרי, אנשים שלא חלמו שזה יכול לקרות להם- התעוררו וראו שזה אפשרי. אז כן, היום שאני יודעת זה מתוק קורץ מרגש ונותן גיוון עצום לשיגרה... אני בהחלט חושבת שבפעם הבאה זה יקרוץ שוב...

| לדעתי כן!

יש יוצאי מין הכלל, תלוי בנסיבות - אם זה היה סטוץ חד פעמי או בגידה ממושכת עם מעורבות רגשית. אבל בגדול - מי שמסוגל לרמות פעם אחת - בפעם השניה יהיה לו אפילו יותר קל...

כוכבת.........

אני חושבת שלא כדאי לעשות הכללות, אני אישית מאמינה שכן ולא- יש אנשים שבאמת ישתנו ויש אנשים שזה בטבע שלהם... דבר אחד בטוח- בסוף השקרים צפים על המים.

למעלה