שאלה... מ ע נ י י נ ת

שאלה... מ ע נ י י נ ת

נסו רגע לחשוב טוב טוב... מה לדעתכם הקורס "צריכים" לעשות כדי שתפסיקו להיות מעריצים שלהם? אני יודע שזו שאלה קשה אבל ממש מעניין אותי לדעת... אני דורש תגובה להודעה הנ"ל

mprb

New member
אמממממ.......

שאלה טובה! שרון לא ממש תאהב את התשובה שלי אבל אם הם יהפכו ללהקת רוק כבד אני לא אשמע אותם יותר (אבל את השירים הישנים- בוודאי) וחוצמזה- אני לא יכולה לחשוב על כלום. אולי, אם הם יגידו משהו נגד יהודים (משהו נוראי) אז זה ישפיע... שאלה קשה ביותר!

מבין הדברים המעשיים כביכול...

נראה לי שרק אם הם יתבטאו בחריפות נגד ישראל, היהודים, או בסגנון נאצי (ולא יכחישו מיד את הפרסומים) ז אני באמת אתחיל לשנוא אותם. נכון להיום (עד כמה שידוע לי), רק ליאונרדו די-קפריו (או בשמו העדכני, ליאונרדו דה-קרפיון) נמצא ב"רשימה השחורה" הזו. בנושא הזה, אני מאוד מסכים עם מירי

p i n g o

New member
כנ"ל בערך

התבטאות גזענית של אחד מהם והוא ייכנס לרשימה השחורה, אבל לא בטוח שכל הלהקה, הרי כל אחד חושב בעצמו ויש לו רצונות ומחשבות משלו. בכל מקרה , גם אם אני אשמע שהם אמרו משהו אנטישמי, למשל, אני לא אאמין לזה מיד. תשקורת, אתם יודעים...

בגלל זה

אני מחכה לראות אם תהיה תגובה מצידם על הפירסומים. גם כשפורסם ששאקירה התבטאה בצורה אנטישמית, חיכיתי - כמה ימים אח"כ פורסמה הכחשה גורפת. במצבים כאלה, לא איכפת לי אם האומן התכוון לזה או לא. אם הוא מכחיש/מתנצל, אני נוטה לסלוח לו.

Cally1

New member
למען האמת...

אני כבר שנה וחצי לא מעריצה אותם...למה?כי היה את אותו הקיץ שבכלל לא היה שום חדשות,שום תמונה,שום כלום...וזה גרם לי להתעניין בדברים אחרים ופתאום קלטתי שזה אל זה כבר...לא היה משהו ספציפי,פשוט עברה הערצה.אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותם:)

אז במקרה שלך אני אנסח את זה כך:

מה את חושבת שהם יעשו (באופן היפוטתי) יגרום לך להפסיק לאהוב או אפילו לשנוא אותם? אם מישהו אחר מעוניין לענות על השאלה בניסוח החדש, אז הוא מוזמן

גם אם הם

יגידו את הדברים הכי רעים על יהודים, וממש יעשו משהו שיפגע בי, אני בחיים לא יפסיק להעריץ אותם ותמיד אני יאהב את המוזיקה שהם עושים.

Cally1

New member
חומד,אתה תפסיק:)

כל הערצה תמיד עוברת.אני יודעת על המקרה שלי:)אני לא חושבת שאני אפסיק לאהוב את המוסיקה שלהם אפילו אם הם יתנהגו הכי מגעיל.כי מוסיקה זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי אחרי חברה שלי ואני לא מסוגלת לחיות בלעדיהן:)

AMIR HOREV

New member
חברה שלך?????

ספרי הסבירי ונמקי... זה נראה לי נורא מעניין

Cally1

New member
חברה,אכן:)

מה אני כבר יכולה להסביר?יש לי חברה וזהו:)

למעלה