שאלה מ א ו ד חשובה!

שאלה מ א ו ד חשובה!

באתר הזה יש משפט (בערך באמצע הדף) שאומר כזה- Take the pen tool create a path around the person (or thing) and then make it into selection. Invert the selection (CTRL + Shft + i) and hit delete. Deselect (Ctrl + D( עשיתי הכל לפי מה שרשום על שהגעתי לדליט.. איך אני עושה את זה ולמה הם מתכוונים? ומישהו בכלל יכול להנחות אותי מההתחלה עד הסוף? זה מאוד חשוב לי.. תודה! דולב.

אני יודע מה זה הדליט כן?....

אבל איך עושים אותו? איפה לוחצים? ואיך יוצאת לי תמונה שהרקעשלה כחול כמו בדוגמא באתר הנ"ל? זאת התמונה שאני העלתי לפוטושופ... איך אני עושה שיהיה סביבה רקע כחול? ז"א להדביק אותה על רקע כחול...

manic_subsidal

New member
כל זה נכון

אבל את צריכה לעבוד עם השכבות בשביל זה... כדי שתוכלי לשים את הרקע הכחול במקום הלבן את צריכה לוודה שהשכבה שעליה את עובדת היא לא השכבת רקע כי אז כל פעם שתמחקי את הרקע שסימנת זה פשוט יעשה לך את הרקע בצבע המשני בבחירה בסרגל כלים של הפוטושופ (יש שתי צבעים אחד ראשי אחד משני המשני זה במקרה הזה הצבע של הרקע) כדי לוודא שאת לא עובד על השכבה של background תכנסי דרך window--->layers ואז יופיעו לך כל השכבות כל מה שאת צריכה לעשות זה לפתוח שכבה חדשה לצבוע את כולה בכחול (עם ctrl+g) ולאחר מכן להעתיק את השכבה של התמונה שלך לשכבה חדשה משלה ולהניח אותה מעל ואז למחוק את הרקע שלה את גם יכולה להשתמש באותה תמונת רקע בשכבת background אבל תצטרכי קודם כל לעשות לזה restrize ע"י לחיצה כפולה על השם של השכבה (background) או כפתור ימין ולבחור ב restrize דרך אגב יש למישהו מושג מה משמעות המילה restrize בעברית? או שאם את לא רוצה להתחיל להפריד שכבות תבחרי כצבע משני שלך את הכחול ואז למחוק את הרקע ואז את לא צריכה לשחק עם השכבות למרות שתמיד טוב להפריד כי אז יהיה יותר קל לך לערוך חלקים נפרדים מהעבודה שלך ב...נפרד

ll191

New member
אם היא עושה מה שכתוב במדריך

אז היא אמורה להיות בשכבה עליונה יותר.

למעלה