שאלה משפטית ...

July84

New member
שאלה משפטית ...

שלום, הזמנתי רהיטים לחדר שינה חדש לפני בערך 3 חודשים בחנות הבטיחו לי תוך חודשיים בערך שכל הרהיטים יהיו אצלי אחרי בערך חודשיים אכן הביאו את ההזמה אבל וזה אבל גדול: המיטה בגודל הלא נכון! הדגשתי בהזמנה איזה גודל מיטה אני רוצה ועכשיו הם טוענים שהחברה לא מייצרת מיטות בגודל הזה יותר והם לא טרחו להודיע לי לפני שהביאו את כל הרהיטים ( אפילו שדיברנו איתם שבוע לפני ) חשוב לציין שזאת מיטת ברזל של חברה איכותית ויום אחרי שהביאו אותה הרגל החמישית (האמצעית) נשברה לה אני באמת לא כזאת ששוברת מיטות תוך יום . ארונית הטלוויזיה שהזמנתי הוספנו לך דלתות מזכוכית היא הגיעה כמובן בלי זכוכיות ובלי כלום וכמובן שוב לא הודיעו לנו על זה מראש. הדובדבן שעל הקצפת כמובן זה הארון שערכנו יחד איתם בו שינויים בתוך טופס ההזמנה הוא הגיע בלי דלתות מתאימות בלי גימור ליד הרגליים שלו למטה ולמעלה ( חסרים מעין מקלות עץ כאלו שיסגרו שם) ומדפים. הבטיחו לי שתוך יומיים הכל יהיה אצלי !! מאז עברו כבר יותר מ3 שבועות של התעללות הם לא עונים לטלפון כל הזמן תפוס ומעבירים אותי מפקיד לפקיד ... אתמול סוף סוף הם הועילו בטובם להביא את הדלתות ( אחרי שכבר כמה פעמים חיכינו להם והם לא באו) במקום ב5 הם רק ב9 וחצי הביאו וזה לא היה בן אדם מקצועי ( כנראה חבר שלהם שעשה טובה ) הגיע בלי כלים לא חיבר ידיות וכמובן עניין המדפים לא נפתר ... מה אני יכולה לעשות ? כבר באמת אין לי כוחות , יש לי עילה פה לתביעה על עוגמת נפש או אי עמידה בחוזה? אני צריכה לנסוע אליהם עוד מעט ואני כבר לא יודעת מה לעשות ... המון תודה על כל טיפ שרק תוכלו לתת

איך שילמת להם?

מציעה שתגיעי אתם להבנות. זו הדרך הזריזה ןהטובה ביותר. אם לא תצליחי - צריך לשקול ביטול תשלומים או הגשת תביעה.

למעלה