שאלה משונה

שאלה משונה

טוב , אני חייבת קצת רקע לפני. אני בת24 ומעולם לא היה לי קשר רציני (אל תשאלו למה). לאחרונה היה לי קשר עם מישהו בן 20 . לא סתם ילד בן 20 בחור בוגר ורציני שהיה חבר טוב שלי לפני כן (אל תגידו לא יכול להיות , אתם לא מכירים אותו). בכל אופן היה לי טוב מאוד בקשר הקצר שלנו. כל הזמן היו רמזים שהוא לא רציני בעניין אבל אני הייתי בטוחה שזה שוב הפרנואיה שלי ולא יכול להיות. פשוט לא האמנתי שמישהו ירצה אותי מסיבות שאינן סיבות אופי. באיזשהו שלב הבחור בא ואמר "תראי את חשובה לי כחברה ולכן אני אומר מעכשיו שאני לא רואה אותנו בקשר רציני" והבחירה נשארה בידי. אמרתי לא תודה ועזבתי. בנתיים אני יוצאת עם מישהו חדש, אבל אני יודעת שהקודם התאים לי יותר מבחינת אופי תחומי עניין וכו´. היום אני כבר ילדה גדולה ונמאס לי לחכות לאביר על הסוס הלבן. השאלה היא האם לא כדי להישאר בקשר ולהוציא ממנו את המקסימום האפשרי?? אולי אהבה זה לא הכל. וחוץ מזה אנחנו מסתדרים מצויין וחברים טובים אז אולי זה עוד יכול להשתנות?? בבקשה אל תשפטו לפי הגיל, זה ממש לא העיניין

deyulia

New member
אם הבנתי נכון

העניין הוא שהבחור לא מעוניין כל כך בקשר, אם זה כך אז אין על מה לדבר.

טל קר

New member
נראה לי שהגיל מאוד מפריע לך

כי הזכרת איזה חמש פעמים שזה לא משנה... וברצינות, מה זאת אומרת להוציא את המקסימום האפשרי בקשר עם חבר טוב, שלא אוהב אותך? להזדיין בהנאה רבה, בתקווה שפעם זה ישתנה? זה גם עלול להרוס את החברות, וגם יכול להרוס את עצמך. את מפנה אנרגיות לקשר שלא תורם לך, במקום לחפש קשר שכן תורם לך, שלא לדבר על כמה זה פוגע כל הזמן להיות עם מישהו שאת יודעת שאת רוצה והוא לא, שלא לדבר שלאור איך הוא רואה את זה מבחינתו אין שום מחויבות מצידו, וכחברתו תוכלי לשמוע על בחורות שהוא יוצא איתן ושוכב איתן. זה כמו שיש לך פצע, ואת כל הזמן כל הזמן מגרדת אותו. זה יכול להוריד את בטחונך העצמי עד עפר אם את לא בנויה לסוג כזה של יחסים. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה זה שבעתיד אולי תוכלי לממן לפסיכולוגית את לימודי ילדיה באוניברסיטה. וגם אז זה טוב לפסיכולוגית ולילדיה ופחות מזה לך. בכל אופן, בלי קשר, כדאי מאוד להפסיק את התהליך הפאסיבי של הציפיה לאביר. אביר שייך לאגדות. במציאות אם תשבי ותחכי בבית, תוכלי לצאת רק עם שליחי פיצה. אל תשבי ותחכי. אם את רוצה בחור כלבבך, צאי לחפש אחריו במקומות שבו הוא יכול להמצא, בהתאם למה שאת רוצה שיהיה בו. תחומי ענין משותפים אמרת? אז לכי להרצאות או חוגים או קורסים או מפגשים בתחומי הענין המשותפים שאת רוצה למשל.

deyulia

New member
ולחזק את טל קר

כמו שמורה שלי לאנתרופולוגיה אמרה, שאוניברסיטה היא אחלה חופולוגיה, לא שיצא לי משהו מזה ,אבל לא משנה אולי לך כן יצא, ואני לא ממליצה על אוניברסיטת ת"א מבחינה זו.

voguemaster

New member
למה ?

אני לומד שם
ברצינות, יש כמה בחורים נחמדים באוניברסיטה שלנו... אלי

deyulia

New member
בשש שנים שאני

נמצאת שם, נתקלתי לרוב באוטיסטים, סלחו לי על הביטוי, אני אומרת שהמצב החברתי של האוניברסיטה הזאת ממש על הפנים.

shahardan

New member
עדיין נערה

ברור שללא אהבה אין מה להישאר בקשר. בכל מקרה ל-X שלך היתה בעיה כלשהיא שהוא צריך לפתור עם עצמו. עצתי אליך תמשיכי הלאה תמציאי אהבה ואותה תתטפחי,מערכת יחסים זה לא בניין שבונים ,זה פרח שמשקים מטפחים ודאגים ואז הוא פורח

תודה

בנתיים , אנחנו לא יוצאים יחד. נשארנו ידידים טובים כך שאת החלק הזה לפחות ביחסים הרווחתי. אני מתחילה עכשיו משהו חדש ואולי עוד תהיה לי אהבה יום אחד..

למעלה