שאלה מרעננת !

קליט

New member
שאלה מרעננת !

תתארו לכם -שנותנים לכם אפשרות -לבחור את השם הפרטי של החתן/הכלה שלכם -איזה שם פרטי הייתם בוחרים ?? ואם אפשר לפרט -למה ??

קליט

New member
איזה שם פרטי אתם מחבבים ואוהבים ??

הן אצל גברים, והן אצל נשים . והאם אתם יכולים לפרט -על מה ולמה ?! תודה רבה !

אני השמות שהיתי רוצה

מיכל. אורנה. שרל`ה. יונית. סיוון. שירה. שמחה. שולצי. רחלי. גילה. זהבית. דבורה. אהובה. אלו בערך השמות שאני מקווה שיהיה אחד או שתיים מהם לכלתי הברוכה בקרוב. מה לעשות רק השמות האלה עושים לי את זה...

kiss 18

New member
שולצי?? זאת שולה?

פעם ראשונה שאני שומעת שולצי... שלוצי ושולצה, מגדלים שלוצים... דווקא יפה הולך נחמד... ברצינות עכשיו, שולצי? מניין זה?

חלושקית

New member
אני אוהבת,

שמות שהתקצרו להם כמו: מוטי, יוני, מתי, אלי, רובי, יענקי, קובי, שרולי (למרות ששלושתם על בסיס אותו שם) ועל אותו עיקרון. ואם מדברים על שם משפחה... אוהבת סיומות של סקי,שטיין ומן. למה? כי... ככה.

קליט

New member
מתחשק לך איזה שושנה או חבצלת . . .

או ציונה או ויקטוריה או ימימה או סימה או סימונה או עליזה או ציפורה או רוחמה או שרונה או זמירה או שמחה בבקשה ! בשמחה ! לטעמי השמות האילו מצלצלים פחות טוב, ולכן מקצרים אותם.

א בן שי

New member
למה אני אומר

כי השמות שאני הכי שונא זה ההצעות שלי . כמו שמחה רייזל או לאה ברכה . וכו אז למה סתם להכנס לאם היו נותנים את האפשרות . אגב תודה על הרענון .

א בן שי

New member
למה אני אומר

כי השמות שאני הכי שונא זה ההצעות שלי . כמו שמחה רייזל או לאה ברכה . וכו אז למה סתם להכנס לאם היו נותנים את האפשרות . אגב תודה על הרענון .

רייזל . . .

סתאאאם , השמות העדיפים עליי , יעל , מיכל , איילה , תמר , בת שבע, מספיק? בעצם גם חלוש

קליט

New member
יש לי רומן ארוך עם השם ``רבקי`` . . .

החל עם ספר ילדים שככבה בו רבקי, היא עסקה בחסד, והיתה חיננית עם 2 צמות. (יש מי שמזהה? תודה) ובהמשך 2 הצעות שידוכים עם בנות מדהימות שקראו להן... רבקי, יש לי גיסה בשם רבקי, ועוד איזה משהו סודי... בעיני השם והאישיות של רבקי הכי עושה לי את זה !

קליט

New member
תיקון:זה היה ``סיפרון`` שככבה בה רבקי

זכורני שהיא הסבה את תשומת ליבי בעת היותי ילדון קטנטנטנטנטן .

חחחחחחחח...אתה מזכיר לי ש:

יצאנו...לבחור קראו זלמן {שם בדוי כמובן}. לא הלך. כעבור פרק זמן מכובד,יצאתי עם עוד אחד שקוראים לו זלמן לא הלך. כעבור פרק זמן נוסף יצאתי עם עוד זלמן.לא הלך. וכך הלאה.לא מזמן הגעתי לזלמן מספר 7 שלי. וישבתי ביני לבין עצמי וניסיתי להבין מה ריבונו של עולם רוצה ממני. אני ראיתי 2 אופציות: 1.את אמורה להתחתן עם זלמן,פשוט לא מצאת את הזלמן הנכון.תמקדי את החיפוש שלך. 2.את לא אמורה להתחתן עם זלמן,תפסיקי להסכים לצאת איתם.תלמדי מהעבר,רבאק. ומישהו קרוב {לא זלמן שמו} אמר שיש אופצי'ה שלישית: לדעתו,רבש"ע,צריך מדי פעם שעשוע. כל אימת שקצת יבש שם למעלה,הוא שולח לי זלמן ורואה איך אני מתחבטת שוב ונקרע מצחוק {האמת הוא אמר ש"היא נקרעת מצחוק"}. ולסיכום: במינימום-מנסים מלמעלה ללמד אותך שציפיות זה רק לכריות. במקסימום- צוחקים עליך אל כנראה שאחרי הכל אני איפשהו כוכבת בסדרת הסאטירה בפריים טיים של גן עדן {איך אני נשמעת כופרת כרגע...} הכל לטובה נשמה...

קליט

New member
תודה נשמה !

ה` נקרא קל מסתתר . (אולי תכתבי על זה שיר...) ואנו יכולים רק לנסות ולשער את דרכיו, אם יצאת עם מישהוא בשם נניח ``שלמה`` אז את מנסה לחשוב במה עלי ``להשלים`` את עצמי ?? . . . ויתכן שסתם יצאת עם 7 אנשים בשם שלמה -ולעולם לא תדעי למה ! אבל לרוב לומדים ומלמדים דברים חדשים בכל שיחה. אולי נפגשנו כדי לאכול לברך ולתקן משהו מסוים ב``סטקיית האחים קופיקו`` ? . . . קשה לדעת ! . . .

למעלה