שאלה מציקנית

Mushra

New member
שאלה מציקנית

למה הבן של מייקי לבן?? ידוע שילדים מעורבים כהים לרוב! היי דרך אגב

Marty McFly

New member
היי! ברוכה הבאה לפורום!!

אני דניאל... מישהו יענה לך... כי אני לא יודע למה...

i love MJ

New member
אני יודעת למה

אולי בגלל אישתו בשביל לעשות ילד צריך שתיים

Marty McFly

New member
מכאן באה השאלה:

הילדים צריכים להיות מעורבים, יעני קצת יותר כהים מהרגיל... וזו השאלה, למה הילדים של מייקל הם רק לבנים למרות שהם בעצם מעורבים... ואת יכולה לעשות טובה ולכתוב עם סימני פיסוק??

Marty McFly

New member
אבל יהיה הרבה יותר נוח לקרוא ולהבין

אותך אם תכתבי עם סימני פיסוק... כי בינתיים קשה מאוד להבין מה את כותבת...

aasham

New member
הידעתם שלמייקל יש עוד ילד?!

למייקל יש ילד בן ארבע ברוסיה. כאשר מייקל היה בסיבוב הופעות של HISTORY והיה ברוסיה, הוא שכב שם עם אישה אחת ונולד להם ילד. מייקל לא יודע על כך אבל האיש הזאת סיפרה את זה בשידור חי ומנהלי הערוץ הבטיחו לה שינסו למסור את ההודעה למייקל. הסיפור הזה הוא אמיתי לגמרי, ואל תשאלו אותי איך ומאיפה ולמה וכמה. בקיצור סיפרתי לכם כי רציתי שתדעו.

Mushra

New member
מה?

לא ! איך גיליתם?? הוא בלונדיני עם עיניים כחולות! זה אחי! <חי חי חי>

rita 1

New member
שמעתי על זה אבל...

זה לא ילד זו ילדה והיא היום כבר בת יותר מ- 4. אמא שלה הציגה אותה פעם בטלויזיה וסיפרה את הסיפור שלה כשהיא הייתה עם מייקל. הילדה שלה לא לבנה היא יחסית כהה והיא כאילו יודעת לרקוד כמו מייקל ולשיר כמוהו. העיקר היא רצתה להראות שיש להם אותם כישרונות. אבל לדעתי זה לא נכון. אז הוא נסע לרוסיה אז מה הוא ישכב עם כל אישה שימצא. איזה שטויות זה. אם זה היה נכון כמה היו מספרים על זה בחדשות אבל לא היה שום דבר כזה. אז אני חושבת שזה בכלל לא אמיתי.

i love MJ

New member
אז מה

גם אני יודעת לרקוד ולשיר כמו מייקל, מה אני הבת שלו? (אלווי)

rita 1

New member
אני לא אמרתי את זה

לדעתי זה בכלל לא נכון . מה נראה לכם מייקל שלנו? אמא שלה בטח רצתה לעשות משהו כדי שיאמינו לה יותר סתם דפוק כל הנושא הזה וצחקו עליה בטלויזיה

~orit~

New member
אז ככה...

לפי חוקי הגנטיקה: צבע עור, צבע שער, ועוד משהו שכרגע אני לא זוכרת נקבעים כמותית ולא איכותית. כלומר זה לא לפי דומיננטי ורציסיבי. אם זה היה נקבע לפי דומיננטי ורציסיבי היו רק שני גוונים בעולם - שחור או לבן. כנ"ל לגבי צבע השער. אבל כמו שניתן לראות יש גם גוונים באמצע - בצבעי מוקה וכו´. כלומר - אם תשאלו מומחה לגנטיקה - הוא יגיד לכם שאי אפשר לנבא את צבע העור של תינוק שאמור להיוולד להורים שאחד מהם שחור והשני לבן. לכן - להורים כאלה יכול להיוולד גם ילד לבן לחלוטין. ולמה אף אחד בתקשורת לא העלה את השאלות הנ"ל כאשר התינוק של אימאן (שהיא שחורה) ודיוויד בואי נולד? התמונות בלינק מראות שהתינוק יצא לבן.

Marty McFly

New member
צבע העיניים זה השלישי...

אבל בכל זאת, רוב הסיכויים שהתינוק יוולד בצבע חום-בהיר או משהו בסגנון, ולא לבן-לבן... אלא אם המחלה השפיעה גם על הזרע שלו... חח...

~orit~

New member
לא.

עד כמה שזכור לי צבע עיניים זה איכותי... בכל אופן - כמו שאמרתי - לא חובה שזה יהיה צבע באמצע. יכול להיות רק לבן. הסתכלת על התמונות של התינוק של אימאן?

למעלה