שאלה מפגרת....

k o k o p e l i

New member
שאלה מפגרת....

התחלתי להזריק לעצמי, 3 אמפולות... חוץ מזה שאני איטית להחריד, אני גם קצת מסתבכת בקטע של החלפת המזרקים והשלב הכי קשה הוא השניה שלפני ההזרקה עצמה. עד עכשיו האחיות היו מזריקות לי בישבן, אבל לעצמי מזריקה בבטן. ובגלל שאני ימנית, הדקירה היא בצד שמאל של הפופיק כי שם נוח לתפוס את הצמיג עם היד הפנויה.... והשאלה היא.. יש לי כאבים מוזרים מבפנים בשלושה ימים שאני מזריקה לעצמי. האחות אומר שזה אומר שהשחלה "עובדת"..... אז מה? זה אומר שעדיף להזריק לסירוגין בכל צד, כדי לא לקפח את השחלה הימנית, או שההסבר שלה .. אפפעעס, לא ממש מדויק?

פריצית

New member
מקווה לעזור../images/Emo3.gif

את מתסבכת בהחלפת המחטים? ממחט שאיבה למחט דקירה? אצלי אמרו כי בכל יום יש להזריק בצד שונה אם התחלת בימין אז יום לאחר מכן להזריק בשמאל וכך הלאה והלאה. אם השחלה שלך עובדת ז"א שאת עושה עבודתך נאמנה וכל הכבוד כל אחת מרגישה כאב שונה (לדעתי) אם קשה לך עם ההזרקה אולי תבקשי מאהובך/חבר/אחות/אמא/ זר ברחוב
שיוכל להקל עליך בהזרקה. שימי מוזיקת רקע, שירי לעצמך שירים תחשבי מחשבות חיוביות ותגידי לעצמך זה כיף לי לא כואב לי אני נהנית (קצת מזוכיסטי) אבל מקווהשזה יעזור. וכמו שאמרו פה לפניי באמת מתמכרים לזה... ב ה צ ל ח ה

k o k o p e l i

New member
כן , כן וכן

אני מסתבכת בהחלפת המחטים, כי הבנתי שלא רצוי להניח את המזרק על השולחן, אלא לעשות את כל הפרוצדורה "באויר"... היום בקושי הצלחתי להפריד את הפלסטיק של מחט הדקירה (גם איטית וגם חלשלושה). מי אמר לך שצריך לדקור כל יום בצד "אחר".. ומה הסיבה לזה? תודה על התשובות והבטחה - אין סיכוי בעולם !! שאתמכר.

פּוֹנְג

New member
הסיבה לדקירה כל יום בצד אחר נראית

לי פשוט בשביל לגוון את הכאב. ולתת לפצע בצד אחד להחלים עד שדקרים בו שוב.

פּוֹנְג

New member
החלפת מחטים - קטן עלי - אותי מה

שמפחיד כל הזמן זו בועת האוויר. לכל השדים והרוחות אני דופקת על המזרק עד שנשברות לי הציפורניים והיא לא עולה ולא יוצאת. וכשאני כבר מצליחה להוציא אותה, כשהמזרק בתוכי אני תמיד מוצאת עוד אחת...

k o k o p e l i

New member
לגבי בועת האויר

האחות הסבירה לי שכשמחט השאיבה מורכבת על המזרק, אפשר ללחוץ על ההדק ולשחרר טיפונת של נוזל יקר. ובגלל שההזרקה היא לא לוריד, אז ממש לא נורא אם נשארת בועה.

פּוֹנְג

New member
כן, כבר הבנתי שבגלל שזה לא לוריד אז

זה לא נורא. בהתחלה עוד ספרתי עד עשר אחרי ההזרקות (כשהיו בועות) לראות שאני חיה. ואמרתי לפינג להגיד לי יפה שלום כי הזרקתי אוויר. (בחיי
)

בולה101

New member
שאלה לי../images/Emo35.gif

ומה אם אני מזריקה במקביל דקא וגונל?? בכל הזרקה כזו אני מזריקה פעמיים :זריקה אחת לימין והשניה לשמאל. אז השאלה היא האם ביום למחרת להחליף את הכיווני של הזריקות דקא לימין וגונל לשמאל ולמחרת הפוך? ובצעדי שמאל ימין שמאל לעבר המטרה, אש

איך להוציא את פקק הפלסטיק

אז ככה, האמת שזה באמת די חזק. אני מחזיקה עם היד את המזרק ועם האצבעות (ציפורניים יותר נכון) את הפלסטיק הצבעוני של המחט עצמה ועם השיניים (כל הגוף משתתף) שולפת את הפקק השקוף. צריך להחזיק חזק את החלק הצבעוני כי אחרת כל המחט יוצאת שוב. היום אני עושה הכל כל כך מהר, שבעלי ממש מתפעל מה"מומחיות" שלי בנושא. אבל ככה זה כשמזריקים 4 אמפולות ליום נעשים מומחים. תחשבו רגע על הילדים שחולים בסכרת נעורים שמזריקים שלוש או ארבע פעמים ביום, כל החיים!!!

פּוֹנְג

New member
אם מחזיקים ציפורן אחת על החלק

הצבעוני, (לכיוון המזרק) אז הפלסטיק השקוף יוצא ללא המחט עצמה.

נכון, וזאת הכוונה

היא אמרה שאין לה כוח להפריד את הפקק מהמחט לא? או שפשוט לא הבנתי
ואין לי אפילו תרוץ כי אני "נקיה"

k o k o p e l i

New member
"הההההההההההההיא"

אמרה שהיא לא מצליחה... האחות אמרה לי שאסור לשים את המזרק על השולחן... אז קצת קשה לי גם להחזיק אותו , וגם להוציא מחט וגם לשלוף את הבאה מהפלסטיק... הסירי חשש.. את עונה לענין גם כשאת "נקיה".

השיטה שלי להוצאת הפלסטיק

אני משאירה את המחט בתוך העטיפה שלה, רק פותחת קצת כדי להלביש על המזרק, ואז מחליפה בין המחטים ואז מושכת את העטיפה עם הפלסטיק בלי בעיות. בהצלחה

נכון, נכון גמני עושה ככה

וככה המזרק והמחט לא נוגעים בשיש, אלא הם בתוך העטיפה (כלומר רק המחט בתוך העטיפה. קצת קשה להסביר את זה, אני מקווה שאת מבינה.

אין פה שאלות מפגרות...../images/Emo3.gif

אין קשר בין צד ההזרקה לצד ש"מופעל בפנוכו":החומר אמור להתפשט ולהשפיע "מלמעלה" "מחדר הפיקוד" על כל המערכת. אם השחלה עובדת זה לא משנה באיזה צד תזריקי. אני לא חושבת שהיא התכוונה שהצד בו הזרקת מושפע יותר אלא אמרה את זה כללית בלי קשר.

k o k o p e l i

New member
מה שנכון - נכון

פגשתי את האחות היום (יום שמיני למחזור, רירית של 8.6 !!! אבל רק זקיק אחד של 11 ועוד קטנים... :( ), לגבי החלפת מיקום הזריקה. היא אמרה לי שיש לי מספיק מקום בבטן בשביל לגוון (מה שנכון..) אבל זה באמת יותר ענין של נוחות ולא קשור לאופן הפעולה של החומר. ומנצלת את העדכון לשאלותיים לא קשורות: 1. נסיון להכנס לצ'אט כאן נכשל בגלל שם משתמש לא חוקי???? 2. איך אפשר ללנקק להודעות אחרות בפורום ?

Galit29

New member
את מגיעה להודעה שאליה רצית ללנקק

עומדת על העיגול הכתום או הכחול מצידה הימני העליון, מעתיקה את כתובת ההודעה עם המקש הימני של העכבר ואז מדביקה את הכתובת לשורות למטה. אני מה זה לא טובה בלהסביר אפילו אני לא מבינה מה כתבתי.

למעלה