שאלה מפגרת

plomphy

New member
שאלה מפגרת

מישהו יכול להגיד לי מה יש מאחורי השיר- "הקיץ האחרון" אני מבינה את המילים אבל מי כתב אותו ומה המשמעות...? (אמרתי לכם שאלה מפגרת...) תודה.. :)

plomphy

New member
אמרתי לחברה שלי

שאם מישהו ידע זה אתם- כנראה שטעיתי...

שלמונזה

New member
מי שכתב את השיר

זה אחד מהחברה של שפיות זמנית אם אני לא טועה קראו לו מקס משהו... והמשמעות? כל אחד יש לו משמעות אחרת לשיר (פרידה, אבדון וכו´)

עד כמה שאני יודעת

הם כתבו את זה לילדה חולת סרטן. שכנראה מתה... אבל אני לא סגורה לגמרי אם זה נכון, או רק שמועה.

Gaus

New member
מקס גת-מור!!!

שיר שנכתב על ידו כשהיה בן 15, הוא טוען שאין לו איזו כונה מיוחדת, וכל אחד יכול לתת לו אינטרפטציה משלו... השיר הזה זכה בתחרות כשרונות צעירים, והפרס היה דיסק שדרים לרדיו, שהפך ללהיט הכי גדול בכל הזמנים של המוזיקה הישראלית, היה במקום הראשון במשך תק´ אדירה וצעד במצעד מעל 40 שבועות(!!!!!!) שיר באמת מדהים, לי אישית יש את כל הדיסק (הדיסק הראשון של שפיות זמנית, כולל, לגעת לא לגעת, עולם אקטואלי , ועוד המון שירים מצויינים!!), שלא כ"כ הצליח בגלל שיצא הרבה אחרי השיר, ופספס את המומנטום (וגם בגלל שחברת התקליטים דחפה את השיר הזה לכל אוסף מזדמן..), כך יצא שמי שבאמת הגיע לו להרויח מהדבר האדיר הזה, לא ממש הרויח.. זהו, כל מה שאני יודע על הקיץ האחרון... *** אני יודע מה עשית בקיץ האחרון..*** קשור???

plomphy

New member
תודה!!!!!

אמממ- לא נראה לי...

רותמיקה

New member
חברה שלי התאבדה בהשראת השיר הזה

|פרצוף עצוב|
|פרצוץ עצוב הרבה יותר ממה שיש בתפוז| |בוכה|

למעלה