שאלה מפגרת..

שאלה מפגרת.. ../images/Emo3.gif

אני כבר שעה מתווכחת עם חברה: בסוף המפקד, שלוש קריאות השומר חזק או השומרים חזק? תודה מראש וסליחה על הדביליות!!

לא נכון... אומרים השומרים חזק

גם תחבירית ולשונית זה נכון להגיד ככה ולא שומרים חזק.. אורמים השומרים חזק.. חזק ואמץ השומרים חזק... חזק ואמץ השומרים חזק.. חזק ואמץ

evil i

New member
למען האמת

בתחיל דרכו של השמוצ היו אומרים "השומרים חזק". במהלך הזמן זה נשכח ואמרו בטעות "שומרים חזק". בסביבות 1999 הופיע ב"על החומה" חשיפה שהעמידה אותנו על טעותנו. ובעזרת כמה שמוצניקים עקשניים התחילו לקרוא "ה-שומרים חזק". כמובן שהיה ויכוח על מה צריך לצעוק, אבל אנשים התרגלו, ועם היסטוריה לא מתווכחים, ואני שמח שאתם גדלתם על "השמורים חזק" כמו שמוצניקים טובים וחמודים. ד"א, זה נכון לגמרי הסיפור הזה.

jast

New member
אם כבר מדברים על טעויות../images/Emo132.gif

בחתימה שלך כתוב "רק דגים מתים שוחים בזרם" כשזה בעצם אמור להיות "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" זה גם לא הגיוני להגיד את זה... כי רק דגים מתים שוחים בזרם, אז מה עושים דגים חיים? עומדים במקום? אבל, ברגע שאתה אומר "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" זה ברור שדגים חיים לא שוחים עם הזרם אלא נגד הזרם:] [יש לי עתיד?]

evil i

New member
את השתגעת?

קודם כל, אני יודע שזו טעות ויש סיבה: 1. יונתן גפן כותב "רק דגים מתים שוחים עם הזרם". ואני שונא אותו. 2. זה ציטוט מתוך מקום מסויים ושם זה כתוב עם טעות. בזמני כבר מזמן היינו עושים "ערימת ילדים" על מי שמעיר הערות כאלה. בעצם, היינו עושים ערימות בלי סיבה. גם היינו הולכים מכות בלי סיבה. היה כיף פעם. היום כולם חנונים (שום דבר אישי נגדכם כמובן). ג'אסט, מאיזה קן את?

jast

New member
../images/Emo12.gif

איך למען השם אפשר לשנוא את יונתן גפן?? ובקשר לערימות ילדים איך לך מה לדאוג.. גם כיום, עושים עלי ערימות ילדים. כיפ להיות חנונים
(<--- סמיילי שולאט!) אני מקן שיכון המזרח(אימפריה!!!!!!!!!!!!!!
)

yaron lev

New member
גאדול!

טוב לשמוע שאתם לא חנאג'ות. ואני מיבנה. זוכרת את חולי מהקן שלך?

jast

New member
אהאהאה! יבנה!!!

אתם מכיר את אורית ועדי? הן הקומונריות שלנו.... ותמסור ד"ש לגל מח'(או שכבר ט')

evil i

New member
סיימתי את הקן לפני 5 שנים

איך אני אמסור ד"ש לח'ניק? ובטח שאני מכיר את אורית ועדי.

jast

New member
אה.

כי הגבת משם אחר... לא חשוב... כן, יבנה זה אנשים מגניבים.

evil i

New member
כן, התבלבלתי בזהויות הרבות שלי

אני מיבנה, בכל מקרה. האם את זוכרת אחד בשם חולי מהקן שלך? זה היה ממש מזמן.

jast

New member
אהממ..

אני מניחה שלא הייתי אז בקן... אבל מוכר לי... יש לנו בקן את כל העיתונים הישנים של הקן(אז זה היה "האישון" היום זה "פומבה"), אז בטח משם משהו:/

jast

New member
../images/Emo5.gif

האמת, שאנחנו עדיין לא יודעים... כל הזמן דוחים את זה, בטח השבוע נדע
בקייצת הדרכתי כיתה ד'(וזה בהחלט לא היה קל..
)

למעלה