שאלה מענינת...

אבשי ג

New member
שאלה מענינת...

אתם מכירים את המצב שבו אתה מכיר מישהי אבל במקרה, לא כי בצורה שברורה שמדובר בהכרות על רקע רומנטי, למשל הכירות דרך תוכנת מסרים או סתם איזה שיחה לא מחייבת בבית של חבר. ואתם קובעים להפגש והכל סבבה ונחמד, לא מרגשים עדיין שום דבר אחד כלפי השני כי זה בעצם סתם... ואז מגיעה השאלה... זה באמת סתם? איך יודעים אם אולי יש משהו מעבר לזה? איך אפשר לברר על איזה רקע נפגשנו, ידידים? רומנטי? בדרך כלל אם אחד מהצדדים חשב שזה ידידים ואחד רומנטי והם ידעו על הכוונות אחד של השני אז אני לא חושב שזה יכול להחזיק אח"כ רק כידידים... בקיצור, איך, אחרי שכבר נפגשנו מבררים אם לפגישה היה אופי רומנטי או סתם כידידים...?

נחמדת

New member
שואלים../images/Emo70.gif

לקראת הפגישה הראשונה אי אפשר לדעת מה יקרה ולאן יזרמו הדברים, אם תהיה משיכה או לא. אם במהלך הפגישה לא הצלחת לקלוט סופית לאן הרוח נושבת... ואת נורא רוצה לדעת פשוט תשאלי! תשאלי לכוונותיו. אבל אני הייתי נותנת לזה קצת זמן, כיוון שדברים כאילו ניתן לדעת משיחת הטלפון השניה...אם תהיה כזו...

ליאן.

New member
אבשי הוא בחור..

בעיקרון, אני מסכימה איתך, אבל אני חושבת שבשלב זה, משום שיש עדיין חוסר וודאות וחוסר החלטיות (שום דבר אינו מקובע!) עוד אפשר לנתב את הקשר לאן שרוצים שיילך. אם הוא מעוניין, עליו להראות את זה, אחרת הקשר באמת יהפוך לידידות. במקרה של אבשי הבנתי שהם נפגשו מספר פעמים ואם הוא מחפש חברה והיא עונה לקריטריונים, זה הזמן לנסות וליזום!

למעלה