שאלה מענינת...

שאלה מענינת...

מה קורה אם קבעתי עם המורה שלי טסט ואחרי שבוע נגיד אני מקבל צו ראשון מהצבא וזה יוצא על אותו היום מה עושים? צריכים לבטל ת'טסט??

ChilD SouL

New member
תדחה ת'צו.. ../images/Emo8.gif

הצבא יחכה, הוא בין כה וכה יקח אותך בגיל 18. אבל עד שתשיג טסט נוסף זה... לחכות הרבה זמן.

miracle16

New member
לא בעיה לדחות את הצו..

תרים טלפון ותגיד שיש לך מבחן או אפילו טסט וידחו בלי בעיות.. אפשר לעשות את זה אפילו דרך האינטרנט נראה לי

8-AN

New member
עזוב אותך שטויות...

לא להודיע ולא כלום לי היה טסט ביום של הצו ראשון שלי(זה כבר היה מכתב אדום שני נדמה לי) עברתי את הטסט ואחרי שבוע קיבלתי צו אדום חדש(שגם אליו לא הלכתי כי שכחתי ממנו
) אבל אחרי זה התקשרו אליי ואמרו לי לבוא תוך שבוע מתי שבא לי ו..זהו הלכתי ונגמר הסיפור

MrJacKasS

New member
"במידה ולא תתיצב

תעצר על-ידי משטרת ישראל" איזה פחד זה לקרוא את המילים האלה (מה אני אעשה אני ילד טוב) .. מסתבר שזה סתם שטויות :)

8-AN

New member
כן כן...

גם אני פחדתי בפעם הראשונה שלא הלכתי ובאדום הראשון שלי בכלל ישנתי כי באותו יום התחלתי ב10:40...ונזכרתי בזה יומיים אחרי רק חחח והשני אמרתי לך היה ביום של הטסט..בעיקרון קיבלתי 4 אולי 5 אדומים ועוד איזה 3 שחורים....לא אכפת להם באמת

danihashamen

New member
על מה אתה מדבר?

בדיקח שתן, נגיעות בביצים, הסברת מילים שבחיים לא שמעת עליהם, וישיבה מול מחשב במשך 3 שעות? זה כיף חיים!!!!!

8-AN

New member
אני היחיד שלא

נגעו לו בביצים??? הרופא הראשון אמר לי להוריד את המכנסיים(הורדתי) ואז הוא אמר לי גם את התחתונים חחח פחדתי קצת קיצור הוא הסתכל וזהו אמר לי להתלבש אני שמח וטוב לב בא ללכת לבדיקת ראייה(ששכחתי להוריד עדשות לפני אז היה לי 6-6) רק שאחרי זה ההוא אמר לי ללכת לרופא אחר שחשבתי ששם הוא יתחיל לחטט בעסקים שלא שלו רק שגם השני רק הסתכל והעביר... כנראה נרתע מהגודל...

ChilD SouL

New member
או...

שהוא עד כדי כך קטן שאין אפילו במה לגעת.
לדעתי זה יותר הגיוני.

למעלה