למה האמת כל כך סודית? למה במסרים?
A avshalomat New member 17/6/04 #25 א. כדי למוע אוף טופיקים ב. אני אכן שוקל אכן לשנות את הפרסום הספציפי הזה, לכזה שנישמע פחות מיסתורי.
A avshalomat New member 17/6/04 #28 לפי דעתי עניתי זה אפילו מופיע בכותרת. כדי למנוע אוף אופ טופיקים. בכללי אין שום דבר סודי בקבוצה שלי. כולה קבוצת דיון.
לפי דעתי עניתי זה אפילו מופיע בכותרת. כדי למנוע אוף אופ טופיקים. בכללי אין שום דבר סודי בקבוצה שלי. כולה קבוצת דיון.
א אוהד סמט New member 17/6/04 #29 בשיא הרצינות אבשלום מנסה לברר משהו שחשוב לו בדרך מסויימת משלו (שאמנם יש לה, כנראה, מאפיינים חיצוניים ו\או פנימיים שלא קוסמים לכולם [גם לי, אני חושב]) אבל היא בטח טובה כמו כל דרך אחרת...
בשיא הרצינות אבשלום מנסה לברר משהו שחשוב לו בדרך מסויימת משלו (שאמנם יש לה, כנראה, מאפיינים חיצוניים ו\או פנימיים שלא קוסמים לכולם [גם לי, אני חושב]) אבל היא בטח טובה כמו כל דרך אחרת...
A avshalomat New member 17/6/04 #30 >ודה אוהד רק חשוב לי לציין שא: הדרך היא לא שלי אני לא מלמד אותה כולה תלמיד של הקונספציה המסויימת הזאת,
>ודה אוהד רק חשוב לי לציין שא: הדרך היא לא שלי אני לא מלמד אותה כולה תלמיד של הקונספציה המסויימת הזאת,