שאלה מענינית :

mashroom20

New member
שאלה מענינית :

אני מעצבת אופנה. האם מישהי מכירה חנות / חנויות בתל אביב והסביבה שמוכנות להציב חלק מהדגמים שלי למכיר תמורת אחוזים ? אני מעצבת דברים משגעים אולם טרם בשלה להקים חנות משלי עם כל ההוצאות הכרוכות בכך ולכן שקלתי קודם כל "לצאת החוצה" בקטנה... תודה מראש...

הרבה מאוד חנויות מעצבים יסכימו

פשוט צריך לקבוע עם בעלי החנויות ולהציע להם את הסחורה חייבים להכין פנקס קבלות וכן פנקס של תעודות משלוח

lirola

New member
כדי שיחתמו לך שקיבלו ממך סחורה

רוב העסקים האלה מתנהלים בקונסיגנציה. מקבלים תשלום חודש או חודשיים או יותר לאחר שנתת סחורה, ורק על מה שנמכר, כך שאת צריכה הוכחה שקיבלו ממך בגדים.

mashroom20

New member
תודה. וכמה נהוג לתת לבעל החנות?

ה ק פ צ ה .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ...........

lirola

New member
אין לי שמץ

משערת (ואני ממש ממש לא מהתחום כך שלא הייתי סומכת על זה ובודקת יותר לעומק) שמינימום שתי מידות לפריט, ומספר הפריטים בטח לא מחייב. אם את מוכרת חצאית אז בערך 8 חצאיות יהיה מספר מינימלי, שתיים מידה 36, שתיים 38, 40 ו42- אלו הם חובה . אי אפשר לתת רק מידה אחת לכל פריט. בטח יידעו להדריך אותך בחנויות עצמן. אולי יש להן דרישות ספציפיות יותר.

תעשי קלקולציה כמה כסף את רוצה עבור הבגד

את חייבת לעשות מחקר ברגלים שלך.לא יעזור מה שאני אספר לך את צריכה לראות ולבדוק .לשם כך את צריכה לטייל בדזינגוף בשינקי ובקניונים שבהם יש חנויות מעצבים ,תבדקי מי המתחרים שלך על אותו פלח שוק ותגבי מחירים בהתאם .בעלי החנויות מכפילים את המחיר שהם מקבלים והמחיר שלהם כולל מע"מ ואילו המחיר שאת מקבלת הוא ללא מע"מ את המע"מ מוסיפים למחיר . בהצלחה הדברים שלך מהממים גם בעיני הלקוחות ? בהצלחה

החנויות מוכרות את הדברים שלך במחיר שנע בין

200% (במקומות היותר פשוטים) ל220% (הנפוץ) ועד 270% (זה רזילי שמרשים לעצמם) ועד 300% -350% בכיכר המדינה. תלוי.

למעלה