שאלה מעניינת

lemmacantor

New member
שאלה מעניינת

לאן נעלם רפי כהן החלוץ? הוא הבקיע עשרות שערים במכבי חיפה בין השנים 1999 ל- 2003, זכה ב - 2 אליפויות, הבקיע באולד טרפורד וזכה בעונה לאחר מכן בגביע עם בני סכנין. די מדהים שחלוץ כזה נעלם כל כך מהר.

הנה הם בגדי המלך החדשים ../images/Emo27.gif

שיחק העונה גם בסקציה נס-ציונה מהארצית ולאחר מכן עבר להפועל בני-טמרה גם כן מהארצית.

Olympic Hero

New member
בגלל שהשירשור קיבל תשובה, נצל"ש

ONE הדרדר לתחתית שבתחתית. בחיים שלי לא חשבתי שהם יוכלו להיות יותר שפלים ממה שהם כבר. בכתבה הבאה, שנכתבה בכלל על מרקו מטראצי(בלם אינטר ונבחרת איטליה), הכותב לא מספיק להשתלח ולחפש בקטנות את מכבי חיפה. בזיון לאתר שהוא ממשיך להכניס דעות(ועוד כאלה שסתם משמיצות), לכתבות בלי שום קשר.

TheWiseGuy

New member
תכלס

את דירסאו, קינן, דוידוביץ' וארבייטמן מטראצי לא יצליח לעצבן

dios4

New member
אתר שכונה

המנוהל ע"י קוקסינלית מגעילה! מרקו שחקן גדול! FORZA INTER

אסִי

New member
אפרופו ONE

תודה לעלמה זאק שהסכימה לומר בתוכנית מועדון לילה של ארז טל (ששודרה אתמול בערב) את המשפט: "במיטה של ארקדי עם אופירה אסייג" אחרי שחברי הפאנל התבקשו להציע תוכניות לתחנת הרדיו החדשה שרכש גאידמק. ולי, אם אתם עוד מתלבטים, אין שום קשר לנושא.

lemmacantor

New member
עוד משהו מרגיז.

הפעם מרדיו. במהלך שירים ושערים ז'וז'ו טען ש"מכבי חיפה אף פעם לא הייתה קבוצה דורסת". מי הביא את האיש הזה לפרשן. אם לא מכבי חיפה, אז מי דורסת? איזה שטויות. אני לא מאמין פשוט. שלפחות ידע עובדות לפני שהוא פותח את הפה.

האמת שבקטע הזה הוא צודק

חיפה שיחקה מצויין שנה שעברה אבל היא לא דרסה את הליגה. חיפה זאת לא קבוצה שנותנת שלישיות ורביעיות,בדרך כלל הניצחונות שלה הם בהפרש של שער אחד או שניים.

adiryosef

New member
למה עונה שעברה חיפה לא ניצחה

כמה פעמיים 4-0 או 3-0 או 6-0 את נצרת עילית,ולא רק זה שהיא הייתה דורסת את היריבה אלא היא גם דרסה את הליגה שמתחילת העונה היא לא איפשרה לאף קבוצה להתחרות איתה.

lemmacantor

New member
קודם כל מכבי חיפה מבקיע

בדרך כלל הכי הרבה בליגה. אני חושב שב - 20 השנה האחרונות, מכבי חיפה היא הכובשת המצטיינת. מבחינה סטטיסטית אצל כל קבוצה בעולם רוב הנצחונות הם בהפרש של שער או שניים. אז אולי צריך להגדיר קודם מה זה קבוצה דורסת? אני גם בטוח שמבחינת הניצחונות ב - 5 שנים האחרונות(למשל) ב - 3 שערים ויותר חיפה מובילה בפער גדול על שאר הקבוצות. לגבי עונה שעברה: ניצחון 4:0 על אשדוד אחרי שישייה בחוץ לרשת של נצרת עילית, 3:0 על בית''ר בסיבוב שני, 4:1 על סכנין במחזור הראשון ואני בטוח שיש עוד. לא מספיק? מכבי חיפה גם הורידה הילוך בחצי השני של העונה מכיוון שהפער היה כבר גדול (ועדיין הצליחה להגדיל אותו עוד יותר במחזורים האחרונים). לדעתי ז'וז'ו דיבר שטויות.

lemmacantor

New member
נכון

וכמובן 4:0 במשחק האליפות עם צמדים של בנאדו ובן-בסט. בסה''כ הקבוצה ניצחה בעונה שעברה 6 משחקים בהפרש של 3 שערים ויותר. ב - 9 משחקים הבקיע 3 שערים ויותר. והיו עוד הרבה ניצחונות דחוקים בהם מכבי חיפה הפגינה עליונות מוחלטת במגרש. אז בהחלט הקבוצה דרסה!

למעלה